20:54 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Carmen Dan

  Remanierea ministrului Carmen Dan - schimbare bruscă! Intervenție...

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  113130

  ”Chiar nu înţeleg o eventuală schimbare a domniei sale - ar fi o înfrângere! Adică te-ai luptat atât cu statul subteran... ca să ce?!”

  BUCUREȘTI, 28 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Agenția uneia dintre cele mai informate personalități din zona de lobby, Bogdan Chirieac — DC News — a publicat o listă a miniștrilor ce urmează a fi înlocuiți. Sursele lui Chirieac, ca întotdeauna, sunt din zona Puterii — și afirmau că frumoasa titulară a portofoliului Internelor urma să fie înlocuită de Gabriel Zetea.

  Peste doar câteva ore însă, analistul lobbyst revine cu un comentariu foarte interesant, mai precis cu o atitudine de opozant la remanierea lui Carmen Dan.

  "Sunt doi miniştri pe această listă de remanieri, la a căror schimbare eu mă opun categoric: doamna Carmen Dan şi domnul Lucian Șova", a declarat Chirieac, care i-a trecut în aceeași categorie a "celor de neînlocuit" pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader.

  Desigur, schimbarea ministrului Carmen Dan s-ar datora punerii sub acuzare de către Parchet pentru incidentele de la protestele din 10 august. Dar, obiectează Chirieac, Carmen Dan are imunitate — iar moral vorbind, se poate aduce ca argument în favoarea sa "curățerea gunoiul radioactiv moștenit de la statul subteran".

  "Chiar nu înţeleg o eventuală schimbare a domniei sale — ar fi o înfrângere", e de părere Chirieac, care exclamă: "Adică te-ai luptat atât cu statul subteran… ca să ce?! Să o schimbi pe Carmen Dan, cea care a reuşit să curețe "gunoiul radioactiv" pe care l-a moștenit de la statul subteran în Ministerul de Interne?", a conchis analistul politic la Antena 3.

  Ca o concluzie, este interesant cum la câteva ore de la publicarea "listei remanierilor" de către DC News, Chirieac aduce această precizare "personală". Sau e vorba de o rectificare în urma unei infoemații expres?

  Din informațiile noastre, plasarea numelui ministrului de Interne pe o listă a schimbărilor a deranjat, iar invitarea lui Chirieac și rectificarea făcută de el nu sunt nici întâmplări, nici fantezii gazetărești. MAI e o fortăreață nu doar dificil de cucerit, ci mai ales greu de păstrat — adică nu e loc de "glume" cu "schimbări".

  Tematic

  Carmen Dan face praf acțiunea procurorilor: "E Ordin pe unitate"
  Mâine, Carmen Dan va da noi explicaţii pentru protestele din 10 august
  Demisia ministrului Carmen Dan, supusă la vot la CExN al PSD - propunerea Gabrielei Firea
  Carmen Dan, provocare pentru Serviciile Secrete - îl vizează și pe Iohannis!
  Cum s-a produs tragedia ministrului Carmen Dan. Noi detalii
  Halucinant! Dancă, PNL: „Gabriela Firea şi Carmen Dan trebuie să răspundă”
  Șoc în Poliție: Carmen Dan îl ia lângă ea pe Sabbagh: "Deranjez un mușuroi!"
  Carmen Dan l-a nimicit pe Tudose - a probat că minte și i-a dat o lecție!
  Carmen Dan, făcută praf de Coarnă: "Are lângă ea un prieten al pedofilului"
  Scandalul microfonului de la Carmen Dan - iată cine se ascunde în spate
  Scandal: În locuința lui Carmen Dan a fost găsit un dispozitiv de înregistrare
  Tagurile:
  ministrul afacerilor interne, Gabriel Zetea, Carmen Dan, Bogdan Chirieac, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei