01:48 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10410

  "Nu am semnat lista care circulă în spațiul public și nici nu am văzut textul scrisorii la care faceți referire, până ce aceasta a fost publicată"

  BUCREȘTI, 3 octombrie, Sputnik, Evan Răutu. La finele săptămânii trecute, cea mai accesată agenție de presă din România, "Știri pe surse", a publicat "Lista nominală a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea", menționând că în acest document obținut pe "surse" în "exclusivitate" sunt "surprize URIAȘE în rândul ”puciștilor".

  Ulterior preluării acestei informații — indicând ca de obicei sursa originală și postând un link activ către aceasta — am primit o "Declarație politică" din partea unuia dintre cei menționați ca fiind printre semnatari.

  Este vorba de Gabriel Mutu, Președintele Organizației Partidului Social Democrat Sector 6, care precizează "Nu am semnat lista care circulă în spațiul public și nici nu am văzut textul scrisorii la care faceți referire, până ce aceasta a fost publicată".

  "Fac un apel la unitate și la colaborare, pentru a depăși momentele de tensiune din partid", spune Mutu, care subliniază că "Tot ceea ce am avut de spus, am afirmat doar în structurile de partid, nicidecum într-o scrisoare publică".

  Consider Comitetul Executiv Național al PSD cel mai potrivit loc pentru a discuta problemele de partid, nicidecum în "întâlniri secrete", mai declară liderul social democrat.

  "Am încredere în familia Partidului Social Democrat și în realizarea proiectelor pentru care am fost învestiți prin votul românilor", conchide Mutu în "Declarația politică" transmisă către Sputnik.

  Menționăm că "Declarația politică" a lui Gabriel Mutu a fost publicată integral de "Știri pe surse", agenția care a produs informațiile în cauză. 

  Tematic

  Liviu Dragnea dă cărțile pe față: iată cum au acționat "puciștii" din PSD
  Consilierul politic al fondatorilor PSD dezvăluie "Miza jocului cretin făcut de puciști"
  PSD - în trei cuvinte: Eleganță, Umilință, Ipocrizie
  Tagurile:
  apel la unitate, infirmare semnătură, scrisoarea celor 28, PSD, Gabriel Mutu, România


  Știrile Zilei