02:46 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  332721

  Ar trebui să facem legătura cu cele afirmate de cunoscutul investigator Răzvan Savaliuc și de celebrul jurnalist Ion Cristoiu - că sunt amestecate persoane din România?

  BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Postare foarte interesantă distribuită acum câteva minute de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Mai întâi, Alexandrov, care s-a remarcat prin atitudini și declarații de bun simț chiar de la începutul realației cu celebra divă politică, mulțumește celor care au transmis mesaje de încurajare.

  "Am ales să fac această postare, cu Elena și fetița noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare", a scris Alexandrov în deschiderea postării.

  Elena Udrea cu fiica și iubitul, Adrian Alexandrov
  Elena Udrea cu fiica și iubitul, Adrian Alexandrov

  Cum e și firesc, omul de afaceri recunoaște că întreaga familie trece prin momente dificile — "și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea".

  "Elena este o femeie puternică, și va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră", scrie Alexandrov — un mesaj de încurajare… sau unul prin care arată că deținătoarea secretelor e suficient de tare încât să nu cedeze?…

  Iată însă că apare și un post scriptum, care încurcă puțin socotelile — nu prea mai pare chiar o exprimare a îngrijorării, a tristeții, ci are mai multe înțelesuri. Iată pasajul:

  "Îmi este greu să înțeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din brațele mamei".

  Se referă oare la diversele personaje care au comentat răutăcios situația prin care trece Elena Udrea? Sau ar trebui să facem legătura cu cele afirmate de cunoscutul investigator Răzvan Savaliuc și de celebrul jurnalist Ion Cristoiu — că sunt amestecate persoane din România în demersul surprinzător contra Elenei Udrea?…

  Oricum, este de ramercat faptul că Adrian Alexandrov a rupt tăcerea făcând, prin această postare, un gest public în complicatul caz al Elenei Udrea — fapt care îl caracteriza mai puțin până acum.

  Tematic

  Savaliuc ne contrazice: cine e în spatele arestării Elenei Udrea. ”Viața ei e în pericol!”
  Judecător din Costa Rica, despre şansele Elenei Udrea de a nu fi extrădată
  Informație șoc: de ce a fost reținută Udrea, ce se află în spate - lovitură totală!
  Ce se va întâmpla cu bebeluşul Elenei Udrea după reţinerea acesteia
  Va fi extrădată Elena Udrea? Ce spune Tudorel Toader
  Tagurile:
  postare, Adrian Alexandrov, Elena Udrea, România

  Știrile Zilei