07:06 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Referendumul pentru modificarea Constituției (5)
  5057828

  Reacția denotă o neîncredere totală în suprastructura politică, în Biserică și în presă - o stare de fapt carte este rezultatul unor campanii bine gândite - pentru a crea un rift între populație și instituțiile fundamentale.

  BUCUREȘTI, 7 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Biroul Electoral Central a transmis noile date despre prezența la vot la Referendumul pentru familie. Astfel, la ora 16, procentajul abia depășea 15 — deci jumătate din minimul necesar. 15,21 este procentul comunicat de BEC

  Cu alte cuvinte, pare imposibil ca în cele cinci ore rămase să vină la vot tot atâția cetățeni cât au venit în aproape 2 zile!

  Cu alte cuvinte, demersul național pentru modificare constituției se îndreaptă către un eșec major — fiindcă este posibil ca procentul să nu treacă de 20.

  Reamintim că demersul a avut la bază o inițiativă a peste 3 milioane de cetățeni, a fost susținut de majoritatea parlamentară, de Biserica Ortodoxă Română și de cultele neoprotestante, de majoritatea presei, de figuri publice de mare notorietate — iar cu toate acestea populația nu a fost interesată!

  Este un caz care denotă starea gravă din România — în sensul că reacția în legătură cu Referendumul developează nu numai o neîncredere totală în suprastructura politică, dar și în Biserică și în presă. O stare de fapt care este rezultatul unor campanii susținute, bine gândite, pentru a crea acest rift între români și instituțiile fundamentale.

  Sau, altfel spus, starea de colonie a României este confirmată chiar de către români, prin atitudinea lor. Astfel, după ce instituția fundamentală a democrației, Parlamentul, a devenit un reper al atacurilor și principalul subiect al denigrării, a venit și rândul principalei instituții a spiritualității românești, Biserica, să nu mai aibă nicio influență (citește credibilitate) în fața românilor.

  "Războiul hibrid" despre care vorbesc mulți există — iar acum se dovedește că România l-a pierdut, asta pentru că nu a înțeles ce fel de "aliați" are.

  În prim planul fotografiei – fostul ambasador al Marii Britanii, Paul Brummell, adjuncta lui Hans Klemm, Abigail M. Rupp, precum și reprezentanta Comisiei Europene, Angela Cristea. Și alți aliați…

  Тема:
  Referendumul pentru modificarea Constituției (5)

  Tematic

  Atenție, Referendumul produce o surpriză uriașă!
  A început - românii votează la Referendumul pentru familie
  Românii din Diaspora, important: Unde puteți vota la Referendumul din 6-7 octombrie
  Cultele religioase din România susţin referendumul pentru familie
  În ce condiţii poate fi validat Referendumul din 6 şi 7 octombrie
  Cristoiu: Boicotarea referendumului, neghiobie antidemocratică
  Tagurile:
  contrapropagandă, eșec, referendum familie, România


  Știrile Zilei