16:33 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Liviu Dragnea

  Dosarul Dragnea - instanța a acceptat!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  153460

  A fost necesară amplasarea unui dispozitiv la Jandarmeriei între cele două grupuri - unul de protestatari și unul de susținători ai președintelui PSD

  BUCUREȘTI, 8 oct — Sputnik, Evan Răutu. Termen azi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea — apelul la decizia controversată prin care prima instanță l-a condamnat pe liderul PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

  Astăzi, Liviu Dragnea nu s-a prezentat în fața instanței, trimițând o cerere de amânare. Prin această solicitare Dragnea cere termen pentru angajare avocat. Judecătorii au acceptat cererea, stabilind un nou termen de judecată pentru 5 noiembrie.

  De menționat că în fața ÎCCJ Liviu Dragnea era așteptat de mai mulți protestatari, care și-au făcut un obicei din a-l huidui pe liderul PSD la fiecare apariție la instanță. De data aceasta însă a fost prezent și un grup de susținători ai președintelui PSD. În aceste condiții, a fost necesară amplasarea unui dispozitiv la Jandarmeriei între cele două grupuri.

  Tagurile:
  Instanța, Dosar, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei