14:01 18 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.41
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Liviu Dragnea

  Dragnea, ieșire dură: ”Așa pățesc, se înregistrează unii pe alții”

  © Photo: Facebook / PSD
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  53620

  Liviu Dragnea a răspuns presei în legătură cu înregistrările în care senatorul Adrian Țuțuianu face acuzații grave la adresa PSD și a guvernului

  BUCUREȘTI, 10 oct — Sputnik, Evan Răutu. Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce opinia publică a fost șocată de înregistrările cu Adrian Țuțuianu a fost una extrem de tranșantă — a respins în primul rând limbajul folosit, dar nici nu a dorit să comenteze înainte de a discuta în partid.

  "Așa pățesc, se înregistrează unii pe alții", a declarat Dragnea, răspunzând invitației de a comenta înregistrările. "Cum să mă împac cu un asemenea limbaj", a lansat Dragnea un atac direct la Adrian Țuțuianu.

  Presa a insistat în privința unui comentariu, așa că Liviu Dragnea a replicat din nou:

  "Nu am venit aici să fac analiza unor înregistrări și a unui asemenea limbaj", a spus Dragnea.

  La chestiunea privind adevărul unor acuzații, Dragnea nu a ieșit din linia politică: "Genul ăsta de afirmații le vom discuta în partid", iar în ceea ce privește veridicitatea — "Toate astea se probează prin vot".

  Reamintim că aseară postul RTV a dat publicității înregistrări în care liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu face afirmații extrem de grave la adresa PSD și a guvernului.

  Tematic

  PSD, lovit puternic de servicii: înregistrări șocante, care apar într-un moment cheie!
  Tagurile:
  înregistrări, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei