15:37 27 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.09
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  38910

  Carismaticul lider de la Dâmbovița anunță că luptele din PSD vor continua - dar și că este pregătit, asumându-și întreaga responsabilitate pentru consecințe

  BUCUREȘTI, 10 oct- Sputnik, Dragoș Dumitriu. După ce aseară a intervenit telefonic în legătură cu înregistrările care îl vizează, senatorul Adrian Țuțuianu a confirmat acum puțin timp în fața presei acuzațiile. Mai precis, Țuțuianu consideră că nominalizarea lui Sevil Shhaideh a fost făcută fără știința partidului.

  Și în ceea ce-l privește pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, senatorul PSD consideră în continuare că acesta nu e potrivit pentru funcția guvernamentală.

  "Cred că domnul ministru Andrușcă nu este potrivit pentru postul de ministrul al Economiei", a spus senatorul, care lansează chiar și o responsabilizare comună: "Cred că este de datoria noastră să semnalăm aceste lucruri și să cerem ca oameni politici responsabili îmbunătățirea actului de guvernare".

  Țuțuianu a adus ca argument și blocarea de către ministerul Economiei a unui parteneriat dintre o firmă din Dâmbovița și una din Germania, precum și lipsa de interes a ministrului în acest caz.

  Amenințat cu judecata de ministrul Andrușcă, Țuțuianu nu a fost impresionat, atrăgând atenția că meseria sa este de avocat și va ști să se apere. În acest fel, carismaticul lider de la Dâmbovița anunță că bătăliile din PSD vor continua — dar și că este pregătit, asumându-și întreaga responsabilitate pentru consecințe.

  Reamintim că ieri RTV a difuzat înregistrări în care unul dintre cei mai importanți lideri PSD, Adrian Țuțuianu, critică puternic conducerea partidului și îl califică pe ministrul Economiei drept "cel mai idiot".

  Tagurile:
  înregistrări, Liviu Dragnea, Adrian Țuțuianu


  Știrile Zilei