20:47 11 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Traian Băsescu

  Băsescu, furibund: „Este ultimul moment pentru îndepărtarea guvernului marionetă”

  © Photo : Facebook / Traian Băsescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  105712

  Senatorul Partidului Mişcarea Populară a adresat din nou un îndemn partidelor din Opoziţie să încerce depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

  BUCUREŞTI, 25 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul şef de stat a precizat că depunerea unei moţiuni de cenzură acum ar fi oportună. Şi aceasta fiindcă este ultimul moment când demersul ar avea şanse de reuşită.

  Băsescu a explicat că Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar, indiferent că este vorba despre economie, justiţie, despre reprezentare la nivelul Uniunii Europene sau despre viaţa de zi cu zi a românilor. Şi anume, susţine senatorul PMP, „majoritatea PSD-ALDE scufundă ţara în mod accelerat”.

  „Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook

  Mai mult, acesta a spus că Opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată fiindcă a încercat şi a adresat, de asemenea, un mesaj celor care susţin că n u este momentul potrivit pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, precizând că, în opinia acestora, vremea potrivită ar fi, poate, după Crăciun.

  Menţionăm că PMP este unicul partid din Opoziţie care a propus susţinerea unei moţiuni de cenzură, după consultările avute ieri la Cotoceni cu preşedintele Klaus Iohannis.

  Preşedintele ţării a avut consultări cu toate partidele parlamentare pe tema modificării legislaţiei în domeniul justiţiei.

  Tematic

  Băsescu se plânge de bani. „Eu am pensia mai mică decât…”
  Vestea zilei: Cutremur pentru Băsescu și Maior – Elena Udrea toarnă la FBI!!!
  Omul de încredere al lui Băsescu, pușcărie grea!
  Tagurile:
  Guvern, Traian Băsescu


  Știrile Zilei