06:16 29 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10471281

  Procurorul general Augustin Lazăr, prin răspunsul său – desființat și de sindicatul grefierilor –  cerea parcă o asemenea întrebare... și a primit-o!

  BUCUREȘTI, 1 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, Procurorul General Augustin Lazăr a justificat printr-o ”eroare de grefă” prezența în dosarul său de candidat a ordonanței de clasare în cazul penal care-l viza pe Iohannis.

  Cu alte alte cuvinte,  Augustin Lazăr spune că o grefieră a greșit și a introdus în dosarul său de candidat documentul… iar el nu a știut! Adică, un procuror cu 34 de ani vechime, candidat la postul cel mai înalt din procuratură, nu-și verifică dosarul?

  Întrebarea asta i-a pus-o și reportera Antena 3 Roxana Ciucă, dar într-un stil cu totul ieșit din comun, care l-a făcut pe manieratul procuror  general să o ia la fugă.

  ”Domnule procuror general, vreți să spuneți că dumneavoastră nu v-ați verificat dosarul?”, a întrebat reportera, continuând apoi cu ”bomba”: ”Dacă puneau acolo poze deocheate?!”.

  Augustin Lazăr a rămas perplex, preferând apoi să plece în viteză, în râsetele reporterilor după ”ipoteza” Roxanei Ciucă.

  Ziaristă, întrebare pentru Augustin Lazăr
  Ziaristă, întrebare pentru Augustin Lazăr

  Întrebată ulterior, la ”100 de minute”, de Alessandra Stoicescu despre ideea cu ”pozele deocheate”, Roxana Ciucă a râs, răspunzând simplu: ”Păi nu e așa?! Dacă spune că nu a știut ce era în dosar, puteau să-i pună acolo orice!”.

  Tudorel Toader
  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU

  Și, sincer, nu cred că o asemenea întrebare i s-a mai pus vreodată unui procuror general! Cert e că Augustin Lazăr, prin răspunsul său – desființat și de sindicatul grefierilor –  cerea parcă o asemenea întrebare... și a primit-o!

  De menționat că Roxana Ciucă este reportera care a urmărit pe teren cazul Kovesi, insistând în permanență cu întrebări tăioase pentru temuta procuroare. Din această cauză, a făcut și obiectul unei campanii de defăimare din partea presei ”sistemului”.

  Spectaculoasa reporteră a descoperit și cazul ”organizatorului” mitingului din 10 august și a realizat interviul șocant în care respectivul anunța ”sânge și foc” și vorbea de ”dreptul de a ucide jandarmii”.

  Tematic

  Toader, mutare decisivă! Se complică situația cu documentele lui Augustin Lazăr!
  Bomba din dosarul Iohannis – Lazăr - servicii: personajul ascuns și legătura cu Ponta
  Iată cum Toader l-a făcut praf pe Procurorul General Lazăr – cele mai tari acuzații!
  Tagurile:
  întrebare, Augustin Lazăr


  Știrile Zilei