11:06 19 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
    Leader of Romania's leftist Social Democratic Party (PSD) Liviu Dragnea gestures during a news conference following the end of the parliamentary elections, in Bucharest, Romania December 11, 2016

    Excluderi la nivel înalt în PSD!

    © REUTERS / Inquam Photos/Octav Ganea
    Politică
    Sa primesc un link scurt
    31530

    Dragnea și CExN au lovit puternic – dar nu în toată lumea:  primii lideri excluși acuză ”o direcţie greşită” și ”o execuţie publică fără sens”.

    BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ședință cu scântei a comitetului Executiv Național al PSD! Așa cum a promis, Liviu Dragnea a  luat măsuri radicale – desigur, la propunerea unora dintre cei prezenți.

    Astfel, senatorul Adrian Țuțuianu, lider al puternicei organizații de la Dâmbovița și fost ministru al Apărării, dar și Marian Neacșu, secretar general al PSD, au fost excluși din partid la propunerea lui Marian Oprișan.

    ”E un moment dificil pe care îl anticipam, e o greşeală majoră şi decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancţionat delictul de opinie”, a spus Adrian Țuțuinau. ”Eu m-am exprimat în interiorul partidului, cred că partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită”.

    Sunt căile statutare, Comisia de etică, Congres şi căile juridice, a explicat Țuțuianu, care spune că se va consulta cu colegii de la PSD Dâmboviţa şi va decide ce vor face în continuare.

    ”După acest vot evident că suntem excluşi, vom merge, vom analiza, vom merge la organizaţii”, a spus și Marian Neacșu. ”Vom face constestaţii, pentru că este o execuţie publică fără sens – e absolut o minciună”.

    Noi şi în scrisoare şi în orice prilej când am discutat cu colegii, nu am avut niciun moment intenţie de a vota cu Opoziţia, a afirmat Neacșu. ”Noi am fost şi vom mai rămâne soldaţi credincioşi partidului”, a declarat Marian Neacşu.

    Tematic

    Noi înregistrări din PSD, acuzații grave la adresa lui Voiculescu și Codrin
    Începe trezirea: Pleșoianu contra Tăriceanu, Olguța știe multe, colonelul Dragomir…picură!
    Declarație șoc înainte de CExN: Teodorovici pentru prezidențiale, ”șanse foarte mari”!
    Firea se dă singură în vileag – afirmații care o pot duce la excluderea din PSD!
    Știre șoc: se anunță "Operațiunea Remanierea" și "Lista miniştrilor executaţi"
    "Lista puciștilor din PSD - cele 28 de nume" - iată ce confirmă Dragnea
    Tagurile:
    Excludere, CExN, PSD


    Știrile Zilei