05:03 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Iohannis și Kovesi

  Știrea nopții: Șoc pentru Iohannis – Dosar ”încă activ”, apropierea de o procuroare!

  © Facebook / Grupul de Investigatii Politice
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6138100

  O procuroare care a clasat un dosar penal în decembrie 2014, cu doar câteva zile înainte ca Iohannis să depună jurământul era vecină de casă cu actualul șef al statului!

  BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conform datelor obținute de mass media în baza răspunsurilor oficiale ale Parchetului Curții de Apel Sibiu, a reieșit o cifră record pentru un politician – și probabil record absolut pentru un candidat important la președinție: Iohannis a fost vizat de 17 dosare, nu de numai 9 dosare penale – și această cifră se referă doar la Parchetul Curții de Apel.

  Dar, surpriza vine în urma unei noi anchete făcute de jurnalistele Antena 3 Bianca Nae și Berta Popescu.

  ”Din răspunsul celor de la Parchetul Curții de Apel am aflat că a fost scos de sub urmărire penală, ceea ce înseamnă că a fost învinuit, iar într-un alt dosar, de asemenea, se spune că s-a început urmărirea penală și avem mari semne de întrebare dacă nu cumva acest dosar este încă activ”, a declarat Bianca Nae aseară, ”Sinteza zilei”.

  În aceeași emisiune, Berta Popescu a declarat, citând aceeași sursă oficială că Iohannis avea 2 dosare penale în curs de soluționare atunci când a fost ales președinte. De asemenea, jurnalista a dezvăluit că procuroarea care a clasat un dosar în decembrie 2014, cu doar câteva zile înainte ca Iohannis să depună jurământul, s-a pensionat un an mai târziu – și, atenție, era vecină de casă cu actualul șef al statului!

  Tot în emisiune, a fost prezentat un istoric al dosarelor din perioada campaniei electorale.

  Legătura dintre dosarele penale şi candidatura lui Iohannis, captură ecran
  Legătura dintre dosarele penale şi candidatura lui Iohannis, captură ecran

  Alte detalii, în înregistrarea emisiunii

  Am ilustrat cu imaginea în care Klaus Iohannis zâmbește fericit alături de Laura Kovesi – cu prilejul unui raport al DNA – ar fi interesant de ascultat un comentariu al temutei procuroare după ce presa a scos la iveală că omul de lângă ea e un recordman al dosarelor. Că bănuim că Laura Kovesi nu știa de asta… cum probabil nu știa nici Iohannis când declara că ”nu a avut niciodată un dosar penal deschis pe numele lui”. De unde și buna înțelegere și susținerea…

  Tematic

  Iohannis, în situație periculoasă – a încălcat ultima condamnare?!
  Teodorovici e gata să-l dea în vileag pe Iohannis, dar e o problemă ...
  Scandalul anului: s-au descoperit 9 dosare ale lui Iohannis! Confirmare oficială!
  Surpriza anului: din greșeală, a apărut dovada care îl lasă fără apărare pe Iohannis!
  O lovitură teribilă pentru Iohannis - anunț în premieră!


  Știrile Zilei