11:07 23 Februarie 2019
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.13
 • RUB0.26
 • RON4.09
 • UAH0.63
  Salutul

  Schimb de criptograme? Twitter-ul despre cum s-au salutat Putin și Trump. FOTO

  © REUTERS / Ludovic Marin / Pool
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  30550

  Strângerea de mână dintre Donald Trump și Vladimir Putin prezenţi la ceremonia de comemorare a centenarului Armistițiului, care a pus capăt Primului Război Mondial, a fost analizată intens în mass-media și pe reţelele de socializare. Nici salutul dintre cei doi lideri şi gesturile care l-au însoţit nu au trecut neobservate.

  BUCUREŞTI, 12 nov – Sputnik, Doina Crainic. Pe Internet au ajuns virale imaginile cu strângerea de mână dintre Vladimir Putin și Donald Trump în timpul comemorării centenarului încheierii Primului Război Mondial, eveniment care a avut loc duminică la Paris.

  Momentul în care șeful statului rus îl tipărește pe umăr pe omologul său american și o salută pe Melania Trump ridicând degetul mare al mâinii în sus a provocat mai multe reacţii din partea internauților care au găsit sensuri ascunse în acest scurt schimb de gesturi.

  ​„Putin și Trump la Paris: acea întâlnire, în marjă”, a scris un jurnalist făcând aluzie la numeroasele zvonuri cu privire la un summit între Putin și Trump.

  „Putin a mers să-i mulțumească lui Trump pentru sancțiuni”, au glumit unii.

  „„Totuși, şeful Casei Albe a fost mai fericit să-l vadă pe Putin la Paris”, a spus un alt utilizator de Twitter.

  „Putin i-a arătat degetul mare la Trump și l-a bătut pe umăr. Așteptăm analize interesante ale colegilor jurnalişti americani”, a scris Kremlinpool.

  ​„Putin și Trump s-au salutat la Paris. CNN va spune că au făcut schimb de criptograme”, ironizează un utilizator Twitter.

  Alţii au analizat comportamentul altor lideri invitați la Paris.

  ​​Președintele Poroșenko a vrut, dar nu a reuşit să dea mâna cu Trump. „Eu, Piotr Poroshenko, ar fi trebuit să fiu în locul Melaniei Trump”, a glumit un alt utilizator.

  Tematic

  Putin la Paris: Solemnități comemorative, întâlnirea cu Trump. FOTO, VIDEO
  Putin: Am reușit să ne întreținem cu Trump
  Dialogul Putin-Trump: Detalii de la Kremlin
  Casa Albă, despre discuția lui Trump cu Putin și alți lideri mondiali
  Tagurile:
  comentarii, Twitter, saluturi, Putin-Trump
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei