10:56 11 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Klaus Iohannis

  Iohannis, reacții halucinante în fața presei!

  © Photo : Președintele României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  291762

  Vizibil enervat de acuzațiile pe care i le-au adus Dragnea și mass media, Iohannis a declarat că NU a avut niciodată dosare penale pentru că… acestea ”s-au clasat”!

  BUCUREȘTI, 13 nov, Sputnik, Evan Răutu. Invitat să comenteze Rezoluția votată în Parlamentul European și Raportul MCV, Iohannis s-a dezlănțuit la adresa Guvernului.

  ”Aceste două chestiuni reprezintă două note foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea-Dăncilă - această guvernare pe care o consider un accident al democrației”, a comentat Iohannis, reiterând noua sa sintagmă favorită.

  Iohannis insista și asupra unei alte idei folosită în bătălia politică: PSD vrea să scoată Europa din România.

  ”Românii, majoritatea românilor, și eu, și mulți alții, dorim în special să fim europeni, să construim o democrație solidă, transparentă pentru români - din nefericire, acest accident al democrației, care este guvernarea Dragnea - Dăncilă, are cu totul alte idei”, a declarat Iohannis.

  Vizibil enervat de acuzațiile pe care i le-au adus Dragnea și mass media, Iohannis a declarat că NU a avut niciodată dosare penale pentru că… acestea ”s-au clasat”! Logica președintelui e una specială…

  Tot special a fost și răspunsul la întrebarea dacă soția sa va merge joi la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul caselor.

  ”Nu”, a răspuns Iohannis, ”pentru că merge cu mine în vizită de stat în Londra”.

  Las la o parte construcția propoziției, dar a atras atenția tonul superior, sfidător, folosit mai ales în condițiile în care chemarea (citește ”implicarea în dosar”) se referă la un caz unde există hotărâri definitive nefavorabile familiei Iohannis!

  Vizibil nervos, Iohannis nu s-a putut stăpâni să nu fie ironic și la adresa premierului Dăncilă, despre care a spus că mai vine din când în când din Arabia… ”Despre doamna prim ministru n-aş spune că se luptă ca să parafrazeze o vorbă din bătrâni: Ţara arde şi doamna prim ministru se ascunde în Arabia”. Greu de înțeles ironia din partea unuia care nu stă rău deloc cu concediile și cu plecările din țară. Probabil, dacă se ”ascundea” în Tenerife, era cu totul ală situație.

  Tematic

  Visurile lui Iohannis despre învăţământ, exprimate la Paris
  Știrea nopții: Șoc pentru Iohannis – Dosar ”încă activ”, apropierea de o procuroare!
  Carmen Iohannis a comis-o din nou! De data asta… în fața întregii planete!
  Dragnea l-a prins pe Iohannis! Dovadă nimicitoare, fără replică!
  Ingrid Mocanu și Mariana Rarinca, despre bomba zilei: ”Îl spală pe Iohannis și... șantaj!”
  Tagurile:
  MCV, dosare penale, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei