20:37 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

  Viorica Dăncilă, schimbare de ultimă oră – față în față cu Iohannis!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  196670

  Sursele mass media afirmă chiar că Guvernul ar fi încercat mutarea cu o oră depunerii jurământului, dar tentativele s-au izbit de refuzul Președinției.

  BUCUREȘTI, 14 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așteptată cu mult interes după evenimentele de la Bruxelles, ”Ora premierului” a fost amânată. Motivul? Insistența Președinției de a programa la aceeași oră depunerea jurământului noului ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba, transmite Antena 3.

  Sursele Antena 3 afirmă chiar că Guvernul ar fi încercat mutarea cu o oră depunerea jurământului, dar tentativele s-au izbit de refuzul Președinției.

  În aceste condiții, acum puțin timp, premierul Viorica Dăncilă a anunțat conducerea Parlamentului că nu va ajunge la dezbatere.

  Biroul Permanent al Camerei Deputaților s-a reunit în ședință a Biroului Permanent pentru reprogramarea dezbaterilor în cadrul ”Orei prim-ministrului”.

  După întâlnirea de la Cotroceni, analistul Bogdan Chirieac a comentat atitudinea președintelui: ”Sfidătoare, arogantă, dând impresia că e trimis de o putere străină”.

  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Camera Deputaţilor, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei