19:39 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Rezist#

  Avertismentul sumbru al unui politolog de 1 Decembrie – dacă se confirmă, e grav

  © AFP 2019 / ANDREI PUNGOVSCHI
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3201151

  Gelu Vişan susţine că atacurile la adresa unor politicieni – cel mai recent caz fiind cel al lui Florin Iordache – nu sunt întâmplătoare, ci fac parte dintr-un plan cumplit.

  BUCUREŞTI, 19 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. „Nişte derbedei s-au dus să pună afişe şi să scrie obscenităţi pe gardul lui Iordache”, scris politologul Gelu Vişan în deschiderea comentariului său în care trage un puternic semnal de alarmă referitor la ce se pregăteşte pentru Ziua Naţională.

  Vişan spune că fapta i se pare de o gravitate excepţională, iar disocierea unora din #Rezistenţi de acest gest nu are nici o relevanţă pentru că este exact acelaşi scenariu, ca şi înainte de protestul din data de 10 august.

  De altfel, cazul lui deputatului PSD Florin Iordache nu este singurul în care un politician al Puterii are de suferit ca urmare a acţiunilor protestatrilor #Rezist. Şi aceasta pentru că vorbim despre fapte precedente, cum ar fi atacarea deputatului Bacalbaşa sau hărţuirea preşedintelui Curţii Constituţionale.

  Este doar o chestiune de timp…

  „Scriam atunci că violenţa verbală şi susţinută inclusiv de Iohannis, Liiceanu, Mîndruţă, Danileţ, Rareş Bogdan etc va duce la o nouă treaptă a violenţei, cea fizică”, a scris Vişan pe pagina sa de Facebook. 

  Politologul a adăugat că atacarea proprietăţii deputatului PSD nu este decât începutul, pentru că preşedintele Klaus Iohannis ar vrea „sânge”, să doboare actualul Guvern şi să pună Guvernul său.

  „Este doar o chestiune de timp până când politicienii şi opozanţii #Rezistenţilor vor fi atacaţi fizic, iar lucrul acesta îl scriu de trei ani de zile, în continuu, de când am arătat că vărsarea urii în societate de către cei care au imaginat maidanul românesc este un carusel cu mai multe etape care nu mai poate fi oprit”, a punctat Vişan.

  La momentul de faţă, se pare că România s-ar afla în ultima etapă, aceea a violenţei pentru că acesta ar fi scenariul, iar ceea ce se petrece la noi în ţară este coordonat de Soros, Hellvig, Macovei, Cioloş şi alţii.

  Violenţele ar urma să aibă loc chiar de Ziua Naţională a României, iar atacul de la Casa lui Iordache este doar pregătirea populaţiei pentru violenţele care vor urma.

  Tematic

  Iohannis, lăudat că nu a făcut jocul lui Soros
  Exploziv! „În România, nici un politician nu are curaj să spună ce se întâmplă"
  Acuzaţii dure la adresa ambasadorului american: „a făcut orice pentru a rămâne în funcţie"
  Tagurile:
  scenariu, 1 decembrie, alarmă, Gelu Vișan


  Știrile Zilei