05:43 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Palatul Victoria

  Azi, întâlnire importantă la Guvern: Liderii din Parlamentul European, la Bucureşti

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  64 0 0

  Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, secretarul general al PE, Klaus Welle, şi liderii celor 9 grupuri politice din PE sunt aşteptaţi miercuri la Palatul Victoria la un eveniment la care vor participa prim-ministrul Viorica Dăncilă şi membrii Guvernului României.

  BUCUREŞTI, 21 nov - Sputnik. Astăzi are loc întâlnirea Conferinţei Preşedinţilor din Parlamentul European cu Guvernul României, în perspectiva preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, care se va desfăşura la Palatul Victoria.

  Anterior, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va primi vizita preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, a liderilor grupurilor politice şi alţi oficiali de rang înalt de la nivel european.

  "Vom discuta despre aspecte de interes pentru viitorul Uniunii Europene şi buna gestionare a unor dosare importante şi mă refer aici la Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit, evoluţia politicii de securitate", a mai afirmat Dăncilă.

  Dăncilă a mai spus, la începutul şedinţei de Guvern din 15 noiembrie, că România este pregătită pentru preluarea şi exercitarea cu succes a Preşedinţiei Consiliului UE, precizând că programul de acţiuni este finalizat, potrivit Agerpres.

  Tagurile:
  Antonio Tajani, Parlamentul European, Viorica Dăncilă, Palatul Victoria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei