05:56 22 Mai 2019
În direct
 • EUR20.02
 • USD17.96
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.69
  Semnătură

  S-a falsificat semnătura ministrului de care depindea securitatea României!

  Пресс-служба президента Украины
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4032121

  ”Se publică azi un tabel în care se spune că apare semnătura mea... este un fals grosolan, diferenţa de semnătură se vede şi de pe Lună”.

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, presa a publicat un facsimil după celebra scrisoare ”anti-Dragnea”, documentul prin care mai mulți lideri PSD cereau demisia președintelui partidului.

  Ei bine, printre semnături apare și cea a lui Mihai Fifor, confirmând astfel unele zvonuri.

  Facsimil scrisoare anti-Dragnea
  Facsimil scrisoare anti-Dragnea

  Reacția senatorului PSD a venit acum puțin timp – o negare totală, dar și o acuzație incredibilă: i s-a falsificat semnătura!

  ”Nu am semnat nicio scrisoare împotriva preşedintelui Dragnea şi nu am participat la nicio întâlnire secretă unde s-ar fi redactat acea scrisoare”, a scris Fifor pe Facebook, făcând și precizarea cheie: ”Se publică azi un tabel în care se spune că apare semnătura mea... este un fals grosolan, diferenţa de semnătură se vede şi de pe Lună”.

  Jenantă încercare, scrie Fifor, ”Cei care au ajuns atât de jos încât să încerce să-mi falsifice semnătura ar fi putut, măcar, să se străduiască mai bine”, a completat Fifor.

  Problema trece însă de aspectul politic, deoarece vorbim de perioada în care Mihai Fifor era ministrul Armatei - deci omul cel mai important al sistemului de apărare națională! Ori, falsificarea semnăturii sale este de o gravitate de prim rang!

  Deci, o anchetă – la care ar fi normal să participe și servicii speciale – ar trebui demarată de urgență!

  ”Inconştienţii care se pretează la atacuri incalificabile pentru a face jocurile celor care vor să ne împiedice cu orice preţ să ducem guvernarea pe mai departe şi să asigurăm o preşedinţie de succes a Consiliului Uniunii Europene ar trebui să înţeleagă că Partidul Social Democrat este un partid unit şi puternic care nu va ceda”, a încheiat Mihai Fifor postarea de pe Facebook. 

  Și da, fostul ministru are dreptate: ”Inconştienţii care se pretează la atacuri”. Dar cine sunt aceștia, nu e și dânsul curios să afle?...

  Tematic

  Ședință de FOC a CExN al PSD – vești de ultimă oră: o propunere de nota 10!
  Victorie pentru Codrin Ștefănescu
  Demisie de ultimă oră din Guvern - adevărat șoc!
  Tagurile:
  falsificare, Scrisoare, Mihai Fifor
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei