23:24 22 Februarie 2019
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.13
 • RUB0.26
 • RON4.09
 • UAH0.63
  Carmen Iohannis

  Carmen Iohannis, la Parchetul General!

  © Photo: Facebook / Carmen Iohannis
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  251570

  S-a stabilit termenul, dar președintele României a dat declarații ambigue, inițial spunând că soția sa se va prezenta în fața procurorilor, apoi revenind și declarând că nu este implicată în nicio faptă penală.

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscuta jurnalistă Adina Anghelescu, co-fondator al publicației Lumea Justiției, a anunțat că s-ar fi stabilit data la care Carmen Iohannis va fi audiată la Parchetul General.

  Carmen Iohannis ar urma să fie audiată în 10 decembrie la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă, a declarat Adina Anghelescu, la Antena 3.

  Soția președintelui României va fi audiată în urma plângerii făcute de Răzvan Savaliuc, în numele publicației ”Lumea Justiției”.

  La termenul trecut, Carmen Iohannis nu s-a prezentat, trimițând un fax în care anunța că îl va însoți pe președintele României într-o vizită oficială. La rândul său, președintele a dat declarații ambigue, inițial spunând că soția sa se va prezenta în fața procurorilor, apoi revenind și declarând că nu este implicată în nicio faptă penală.

  De menționat că procurorul de caz, Cristian Lazăr, își încheie în curând detașarea la PÎCCJ, ceea ce înseamnă că dosarul va fi încredințat altui procuror, deci va urma o amânare. Să amintim că, în ultima perioadă, Cristian Lazăr a făcut obiectul unei adevărate campanii de presă, fiind vizat de ”dezvăluiri” apărute… brusc – și care se refereau la fapte petrecute acum mulți ani.

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei