18:32 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Daniel Dragomir

  Ofiţer SRI: „Semnarea Pactului pentru Migraţie va aduce riscuri imense pentru România”

  © Photo : Arhivă personala Daniel Dragomir
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  132290

  Daniel Dragomir nu este la primul avertisment de acest fel, el sancţionând dur faptul că preşedintele Iohannis şi-a dat acordul pentru semnarea documentului.

  BUCUREŞTI, 3 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Ştie multe şi atrage atenţia factorilor de decizie din România asupra pericolului pe care îl reprezintă migranţii pentru ţara noastră – mai trebuie ca persoanele aflate la cârma României să ţină cont de ceea ce spune pentru a nu expune populaţia unei situaţii imposibil de gestionat.

  Alianţa PSD-ALDE – împotriva românilor

  Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir spunea, în urmă cu câteva zile, atunci când şeful statului Klaus Iohannis şi-a dat acordul în legătură cu semnarea Pactului pentru Migraţie de către România, că este vorba despre un blat făcut de preşedinte şi de guvernul Dăncilă.

  „Să îi ia pe migranți acasă Iohannis, Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu. Eu nu îi vreau pe migranți în România!”, a scris Dragomir pe romania30.ro, adăugând că asta reprezintă una din cele mai mari greşeli ale guvernului Dăncilă şi un blat evident.

  „Alianța PSD/ALDE s-a plasat în barcă alături de Iohannis împotriva românilor și împotriva intereselor României”, a concluzionat Dragomir.

  „Timp de 12 ani am luptat împotriva terorismului”

  Dragomir precizează că românii au dreptul să trăiască într-o ţară sigură şi că România nu trebuie să semneze „acest pact cu diavolul”. De asemenea, a explicat că spune asta prin prisma experienţei îndelungate pe care o are în lupta contra terorismului – „timp de 12 ani am luptat contra terorismului”.

  „Semnarea Pactului pentru migrație va aduce riscuri imense pentru România”, a precizat Daniel Dragomir.

  Fostul ofiţer SRI a menţionat că România 3.0 se opune trimiterii a zeci de mii de migranţi în România.

  Menţionăm că un număr de 12 asociaţii naţionaliste au decis să protesteze, miercuri, împotriva semnării Patului pentru Migraţiune. Despre acest subiect, Sputnik a scris deja aici.

  Tematic

  În pofida criticilor ONU, Ungaria spune că nu va fi "niciodată o ţară a migranţilor"
  Acuze grave la adresa lui Meleşcanu: „A primit misiunea ingrată de a semna”
  Pleșoianu trage cel mai important semnal de alarmă: ”Luați exemplu, doamna Dăncilă!”
  Tagurile:
  România, riscuri, Pactul pentru Migraţie, Daniel Dragomir


  Știrile Zilei