12:41 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Daniel Dragomir și Angelo Ciocca

  Dragomir detonează bomba anului: alianţă cu Liga Nordului a lui Salvini - „suveranitate”

  © Photo: romania30.ro
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1892131

  Anunţul a fost făcut aseară de către fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, care a ataşat şi o fotografie reprezentativă în acest sens.

  BUCUREŞTI, 6 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. „În ultimele trei săptămâni, România 3.0 a purtat discuţii aprofundate cu Lega Salvini pentru o alianţă politică. Pentru o nouă Uniune Europeană a naţiunilor!”, a scris Dragomir pe blogul romania30.ro.

  În fapt, vorbim despre o adevărată mişcare bombă care ar putea să pulverizeze clasa politică actuală şi să aducă schimbarea. Şi aceasta pentru că mişcarea lui Daniel Dragomir, împreună cu Liga Nordului, şi-a propus trei obiective extrem de importante şi de curajoase, mai ales prin prisma faptului că pun în centru ideea naţionalistă şi nu dorinţa de a fi politically correct.

  Dragomir s-a fotografiat alături de Angelo Ciocca, europarlamentar al Ligii Nordului şi „vârf de lance al luptei lui Matteo Salvini la Bruxelles”, împreună cu care a pus bazele acestei alianţe ce cuprinde trei teme majore, după cum a precizat în postarea de pe blog

  Acestea sunt: „alegerile europarlamentare, suveranitate, front comun european, rezolvarea eficientă de către România 3.0 a problemelor diasporei românești din Italia pe proiecte comune precum şi coordonarea politicilor în problema migrației în Europa”.

  Trebuie reamintit faptul că Salvini şi-a exprimat, în toamna acestui an, speranţa de a coopera „mult şi bine” cu România pe parcursul preşedinţiei ţării noastre la UE.

  Tematic

  Europa nu va mai fi la fel: partidele lui Salvini și Le Pen, pe primul loc în sondaje
  Exemplul Salvini – sfidează UE: ”Poziția rămâne neschimbată, în ciuda Comisiei Europene!”
  Război între Salvini și comisarii UE. În joc este viitorul Europei!
  Matteo Salvini, acțiune personală care uimește întreaga lume! Lovitură dată Mafiei!
  Tagurile:
  Alianță, Liga Nordului, Daniel Dragomir


  Știrile Zilei