20:45 24 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.59
 • USD18.20
 • RUB0.29
 • RON4.36
 • UAH0.69
  Senatorul Liviu Marian Pop

  PSD, reacție pe măsura atacurilor Opoziției: vă dăm și noi revocări în serie!

  © Photo: Facebook / Senatorul Liviu Marian Pop
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  234260

  PSD ar putea răspunde pe principiul pe care acționează USR – și va propune revocarea vicepreședintelui PNL și a secretarului USR  - luni se va face un demers!

  BUCUREȘTI, 6 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Manevra pe care Opoziția a încercat-o ieri împotriva PSD, vizând conducerea Camerei Deputaților pare a se continua  - și chiar se va extinde la Senat, după unele informații.

  În acest sens, voci din PSD spun că ar putea să ia măsuri similare, ca replică exact în sensul și spiritul atacului.

  Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că va merge pe principiul pe care acționează USR – și va propune revocarea vicepreședintelui PNL (al Senatului) și a secretarului USR!

  Fostul ministru al Educației spune că va face acest demers luni, la primul plen al săptămânii.

  ”Știrea e că voi propune și eu lucrul acesta în Senat”, a declarat Liviu Pop. ”Dacă USR merge pe linia asta că plenul este suveran, o dăm luni jos pe doamna Gorghiu, că e vicepreședinte, și îl punem pe domnul Goțiu vicepreședinte până la ora 18:00”, a spus ironic senatorul PSD.

  La ora 18:00 îl dăm jos pe domnul Goțiu și îl punem pe domnul Băsescu până la ora 20:00. De la ora 20:00 până dimineață ne mai gândim pe cine punem, a continuat Liviu Pop cu schema de răspuns.

  „Comentez ultimele declarații aberante ale președintelui USR - pe logica domniei sale, luni, la ora 16:00, când avem plen la Senat, și în interiorul Senatului PSD are majoritate simplă, noi putem să modificăm regulamentul, să revocăm și vicepreședintele PNL și secretarul USR din biroul permanent al Senatului, să revocăm toți președinții și vicepreședinții de comisii ai USR pentru că avem majoritate absolută”, a declarat Pop la Digi24

  Precizăm că liderul USR Dan Barna susține că votul de ieri, dar de Opoziție în condițiile în care ședința fusese închisă  ar fi fost valabil. Sub conducerea vicepreședintelui liberal Marilen Pirtea opoziția susține că ar fi ”votat” revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache din conducerea Camerei Deputaților.

  Tematic

  Lovitură de teatru: condamnare de prin rang, șoc pe scena politică – Ingrid Mocanu acuză!
  Analist: ”Azi urmărim în direct o veritabilă lovitură a Opoziției contra României!”
  Scandal în Camera Deputaților - Demisia lui Liviu Dragnea!
  Tagurile:
  PSD, răspuns, Liviu Pop


  Știrile Zilei