08:40 16 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.52
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.35
 • UAH0.69
  Traian Băsescu, Teodor Stolojan și Dan Voiculescu

  Băsescu, făcut praf! Voiculescu acuză: ”Trebuie să plătească, va ajunge în pușcărie!”

  © Photo: Danvoiculescu.net
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  57350

  Pe lângă șirul de vorbe grele, acuzația că președintele de la acea vreme avea întâlniri secrete confirmă multe alte zvonuri despre Băsescu și legăturile sale oculte.

  BUCUREȘTI, 6 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acuzație extrem de gravă pentru fostul președinte, dar care confirmă multe zvonuri pe acestp temă: la începutul mandatului, Traian Băsescu s-ar fi întâlnit cu Dan Voiculescu pentru o negociere secretă.

  ”Decent nu poate fi omul care intra prin bucătărie la Taverna Sârbului (și ieșea pe la gunoi) ca să se întâlnească nevăzut cu acela care avea să ajungă "pușcăriașul Voiculescu"”.

  Acuzația îi aparține lui Victor Ciutacu, unul dintre cei mai informați jurnaliști români. Pe de altă parte, restaurantul nominalizat îi aparține lui Marius Tucă, la acea vreme director al ”Jurnalului Național”, patronat de Dan Voiculescu. Paranteză: Victor Ciutacu era redactor șef la ”Jurnalul Național”, deci era ”pe fază”.

  Pe de altă parte, Traian Băsescu a fost de multe ori invitatul lui Marius Tucă, între cei doi fiind, într-o vreme, o relație foarte bună. Faceți singuri legăturile…

  După ce Victor Ciutacu a făcut această afirmație, profesorul Dan Voiculescu a avut o reacție, solicitat fiind de ”Știri pe surse”

  ”Eu în disputa dintre Traian Băsescu și Victor Ciutacu nu mă implic”, spune de la început Voiculescu, dar, continuă profesorul – ”Ceea ce cred este că Traian Băsescu va ajunge curând în pușcărie”.

  Apoi, Dan Voiculescu, poate cea mai celebră victimă a lui Traina Băsescu, spune răspicat:  ”El (Băsescu) trebuie să plătească pentru tot răul făcut și cred că va ajunge în pușcărie, date fiind dosarele care au început să iasă”, a declarat profesorul Voiculescu.

  După această intervenție fermă, Traian Băsescu s-a simțit obligat să reintre în polemică – și a contraatacat pe pagina lui de Facebook.

  ”Amărâtul de Ciutacu a ajuns la filme SF cu bucătăria de la Taverna Sârbului şi puşcăriaşul Profesor Doctor Dan Voiculescu, stăpânul lui pe viaţă”, a scris Băsescu. ”Măi slugă de presă, măcar nu-ţi mai spune jurnalist, spune-ţi propagandist mincinos şi defineşte-te corect”, a continuat fostul președinte, insultându-l pe Ciutacu.

  Câtă diferenţă între jurnalistul turc Kamil Demirkaya care se bate pentru ideile lui şi amărâtul Victor Ciutacu care se bate pentru simbria lui de la moguli, a mai scris Băsescu, încheind ”Ciutacule, crezi că în bucătărie am pus de o omletă şi tu n-ai apucat să mănânci din ea ?”.

  Cert este că, pe lângă șirul de vorbe grele, acuzația că președintele de la acea vreme avea întâlniri secrete de acest fel confirmă multe alte zvonuri despre Băsescu și legăturile sale oculte.

  Ori, se pare că asta îl deranjează foarte tare!

  Tematic

  Victor Ciutacu șterge pe jos cu Băsescu - îl face pur și simplu praf!
  Scandalul momentului - CE și CINE se află în spatele atacului Gabrielei Firea...
  Băsescu, implicat în scandal de nivel mondial – se probează acuzații care îl pot distruge!
  Tagurile:
  Dan Voiculescu, întâlnire, Traian Băsescu, acuzații, Victor Ciutacu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei