08:59 26 Aprilie 2019
În direct
 • EUR19.92
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.19
 • UAH0.67
  Migrație

  Ofiţer de informaţii: „Cea mai mare trădare naţională a românilor din ultimii ani”

  © AFP 2019 / Dimitar Dilkoff
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3079130

  Daniel Dragomir reacţionează dur după ce, astăzi, a fost aprobat oficial, la Marrakech, Pactul Global al ONU privind Migraţia.

  BUCUREŞTI, 10 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. „Semnarea Pactului pentru Migraţie este cea mai mare trădare naţională a românilor din ultimii ani!”, a scris astăzi fostul ofiţer Daniel Dragomir, adăugând că noi, românii, ne dorim o ţară sigură, o ţară în care să ne putem creşte copiii, în care să muncim şi să ne dezvoltăm ca naţiune, „o ţară în care românii să fie respectaţi şi nu vânduţi intereselor externe pe blaturi mizerabile”.

  Fostul ofiţer SRI îndeamnă la pedepsirea prin vot a tuturor celor care se fac vinovaţi de trădarea interesului naţional. Dragomir spune că trădarea, blatul, înţelegerile subterane dintre partidele politice şi preşedintele Iohannis trebuie pedepsite la vot.

  „România 3.0 va milita pentru ieșirea României din acest pact și va încerca să coalizeze parlamentarii onești pentru respingerea acestui act de trădare națională în Parlament!”, a precizat Dragomir, adăugând că România trebuie să se alăture ţărilor care au spus „NU” Pactului pentru Migraţie şi, în acelaşi timp, nu mai trebuie să fie la cheremul intereselor ascunse ale unei găşti de oameni politici şantajabili, ale statului paralel, ale lui Merkel, Soros şi ale „unei bande de birocraţi de la Bruxelles”.

  Pactul Global al ONU privind Migrația a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea orală și cu ciocanul tradițional, în fața a aproximativ 150 de țări reunite într-o conferință interguvernamentală. Amănunte despre acest subiect găsiţi aici

  Tematic

  Ofiţer SRI: „Semnarea Pactului pentru Migraţie va aduce riscuri imense pentru România”
  Pactul pentru migrație a provocat demisii în guvernul Belgiei
  Franța și Germania către statele UE: fie plătiți, fie găzduiţi refugiați
  Știrea anului: România face politică împotriva SUA!
  Tagurile:
  Trădare națională, Pactul pentru Migraţie, Daniel Dragomir
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei