03:15 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Liviu Dragnea

  Liviu Dragnea, situație unică în lume: în acest moment, depinde total de femei!

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  39930

  În cazul atipic al lui Dragnea nu trebuie folosită celebra zicere franceză ”Cherchez la femme!” - pentru că femeile sunt dominante în viața puternicului lider PSD!

  BUCUREȘTI, 13 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Situația lui Liviu Dragnea este într-adevăr unicat! La toate capitolele este, în acest moment dependent de femei!

  Concret – Guvernul este condus de Viorica Dăncilă, vicepremier este Ana Birchall, ministerul care asigură liniștea este condus de Carmen Dan, la MAI, ministrul care gestionează fondurile europene este Rovana Plumb.

  Tot o femeie a fost cel mai apreciat ministru PSD, Lia Olguța Vasilescu, care este în același timp principalul comunicator al măsurilor guvernamentale. Și, probabil, Vasilescu va fi ministrul celui mai important minister din punct de vedere al realizărilor vizibile – cel al Dezvoltării.

  Și pe plan internațional, îndeplinirea programului de guvernare al lui Dragnea depinde în mare măsură de comisarul Corina Crețu. Iar reforma în Justiție, foarte importantă pentru liderul PSD, este dependentă, într-o importantă măsură, de Vera Jourova. 

  În partid, opoziția principală la Dragnea este tot o femeie, Gabriela Firea, care mai întrunește, după unele sondaje, și cel mai mare procent de popularitate dintre liderii PSD.

  Culmea este că situația s-ar putea agrava, pentru că președintele organizației de femei a PSD, Rovana Plumb, a anunțat după o ședință a Comitetului Executiv al Organizației de Femei a PSD, că ”doamnele din partid vor să obțină jumătate din locurile de pe lista cu care PSD va intra în alegerile europarlamentare din 2019”! Bietul Dragnea!... Dar nu am terminat!

  Azi s-a stabilit că dosarul lui Liviu Dragnea va fi judecat de un complet format din…  cinci femei! Judecătorii Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana și Popa Rodica Aida vor da sentința în dosarul pe care Dragnea îl are datorită angajării pretins fictivă a… două femei!

  Dar, în dosarul TelDrum, Dragnea este anchetat de… o femeie, procuroarea Alexandra Lăncrănjan și este apărat tot de o femeie, frumoasa avocată Flavia Teodosiu!

  Repet – bietul Dragnea! Dacă mai pun la socoteală și faptul că toate cele nominalizate sunt femei frumoase, inteligente și cu personalitate puternică – repet concluzia: bietul Dragnea! Spuneți dumneavoastră dacă e altfel…

  Să nu uit – și trecutul recent al lui Liviu Dragnea a fost marcat tot de femei - Kovesi, care a dispărut deocamdată din peisajul liderului PSD, dar rămâne de referință, și Lidia Stanciu, judecătoarea care l-a condamnat pe Dragnea în controversatul proces ”Referendumul”.

  Președintele? Iohannis? Păi dacă ne gândim la Angela Merkel, vedem că tot o femeie ar fi și acolo… zic unii, desigur!

  Concluzia? În cazul atipic al lui Liviu Dragnea nu trebuie folosită celebra vorbă franceză, rod al nemuritorului Dumas,  ”Cherchez la femme!” (căutați femeia) - pentru că, după cum se vede, femeile sunt peste tot, domină viața (altfel) puternicului lider PSD!

  Tematic

  Șocant: "Procuroarea lui Dragnea" - incompatibilitate cu cazul
  Scandalul microfonului de la Carmen Dan - iată cine se ascunde în spate
  Presa occidentală publică speculații și dezinformări despre Viorica Dăncilă
  Dragnea, gafă majoră - a lăudat o acuzată internațional: "E o profesionistă"
  S-a aflat! Ce a făcut iubita lui Dragnea după apariţia materialului jignitor!
  Scandalul momentului - CE și CINE se află în spatele atacului Gabrielei Firea...
  Tagurile:
  dependență, femei, moment, situație, Liviu Dragnea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei