19:09 18 August 2019
În direct
 • EUR19.51
 • USD17.50
 • RUB0.26
 • RON4.13
 • UAH0.69
  Tudorel Toader

  Acum, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader – gest în premieră, exemplu de comportament!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5060163

  Viorica Dăncilă demonstrează că propunerea ei de ”pace, colaborare și decență politică” este ceva concret, nu doar o promisiune politicianistă

  BUCUREȘTI, 14 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Anunț surpriză al premierul Viorica Dăncilă – la această oră, premierul are o întâlnire cu liderii USR pe tema controversatei Ordonanțe de urgență privind modificarea codurilor penale - pe care Guvernul a anunțat că o va emite.

  Dăncilă a răspuns pozitiv cererii liderilor USR de discuta acest subiect – mai mult, premierul i-a solicitat și ministrului Justiției să participe la întâlnire.

  ”Doamna prim ministru m-a solicitat să particip alături de domnia sa la o întrevedere - nu știu despre ce e vorba, dar cu siguranță discuția are și o componentă juridică din moment ce m-a invitat”, a declarat Tudorel Toader la sosirea la Guvern.

  Precizăm că din partea USR vor participa Dan Barna si Stelian Ion, care la ora 13.00 au și anunțat că vor susține o conferință de presă.

  De menționat și că PSD vor organiza duminică, la Parlament, atât Consiliul Naţional cât şi Comitetul Executiv Naţional.

  Tudorel Toader a confirmat că a fost invitat și că va participa la ședința CExN unde, conform unor informații, se va discuta aplicat și se va pune problema acordului PSD pentru preconizata și controversata Ordonanță de amnistie și grațiere.

  Revenind la întâlnirea de la această oră, prin acceptarea discuției cu Opoziția, Viorica Dăncilă demonstrează că propunerea ei de ”pace, colaborare și decență politică” este ceva concret, nu doar o promisiune politicianistă.

  Iar faptul că, în ciuda timpului extrem de limitat, Dăncilă și Toader stau de vorbă cu Opoziția pe o temă atât de disputată precum modificările pe Justiție – ei bine, acesta e un adevărat exemplu de comportament pentru politicienii de toate culorile.  Știrile Zilei