09:22 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Klaus Iohannis

  Oficial – plângere pentru Înaltă trădare pe numele lui Iohannis!

  © Photo: Facebook / Klaus Iohannis
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2620140

  Declarația lunii: ”Vă rog ca, după Anul Nou, să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare pe numele lui Klaus Werner Iohannis”.

  BUCUREȘTI, 16 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Dacă mai mulți lideri s-au întrecut în discursuri tari de la tribuna Consiliului Național PSD, Liviu Dragnea a făcut chiar anunțul șoc al serii: PSD va depune plângere pe numele lui Klaus Iohannis pentru trădare!

  ”Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache și cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare pe numele lui Klaus Werner Iohannis,” a declarat Liviu Dragnea.

  Reacția sălii a fost una de zgomotoasă, social-democrații izbucnind în urale!

  ”În Constituția României scrie că președintele României nu poate fi trimis în judecată decât pentru înaltă trădare, dar în Constituție nu scrie că președintele nu poate fi anchetat, nu poate fi cercetat - de ce nu este chemat la anchetă președintele Iohannis?”, a întrebat Dragnea.

  După acest anunț oficial, Liviu Dragnea va da probabil mai multe detalii despre această acuzație pe care PSD urmează să o transforme într-o plângere oficială la Parchetul General.

  De menționat că Liviu Dragnea a lansat mai multe acuzații la adresa serviciilor, a personalităților publice etc.

  Sigur, este un anunț șocant – pentru că vom intra în anul președinției române a Consiliului UE cu președintele țării acuzat de „înaltă trădare” – și asta chiar de principalul partid de guvernământ!

  Tematic

  Un ucigaș închis în Germania, lider în partidul lui Iohannis!
  Iohannis, atac grav la o țară NATO – face jocul Germaniei?
  Iohannis, făcut praf de o cunoscută internaută din Germania: "Urât o să rămâneți!"
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, PSD, înaltă trădare, plângere


  Știrile Zilei