23:35 02 Decembrie 2020
În direct
 • EUR20.65
 • USD17.25
 • RUB0.23
 • RON4.24
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9064170

  Un final de an cu o veste foarte bună pentru milioane de români, drept pentru care senatorul Daniel Zamfir merită toate felicitările!

  AZUGA, 19 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Bătălia declanșată de senatorul Daniel Zamfir împotriva cămătăriei aduce o primă victorie importantă.

  ”Astăzi, sigur s-au aliniat planetele pentru cei abuzați de sistemul financiar-bancar și copleșiți de ratele la bancă!!!”, anunță senatorul pe pagina sa de Facebook.

  Senatorul precizează că la Camera Deputaților s-au votat „cele trei legi împotriva camătăriei și în favoarea debitorilor”.

  ”E vorba de legea plafonarii dobânzilor, legea retractului litigii și legea leasingului”.

  Urmează votul final, care nu va fi o problemă, teoretic apoi legea merge la promulgare la presedinte ”cu tot scandalul uriaș facut de USR și PNL”.

  Zamfir se referă la opoziția puternică a celor două partide, care au provocat o adevărată revoltă în Camera Deputaților.

  Dar, nu este singura veste bună din această bătălie, pentru că și la senat s-a votat o prevedere așteptată.

  ”La Senat s-a votat legea dării în plată cu stabilirea criteriilor de impreviziune!!”, anunță Daniel  Zamfir care precizează că ”Bineinteles, PNL și USR au votat împotrivă”.

  #vremdreptate – este mesajul de final al senatorului, postat pagina de Facebook. Într-adevăr, un final de an cu o veste foarte bună pentru milioane de români, drept pentru care senatorul Daniel Zamfir merită toate felicitările.

  Tematic

  Câtă evaziune fiscală fac firmele străine?
  Abia acum vine Revoluția Fiscală. Dacă nu ne păcălește Teodorovici
  Cutremur în politică: Orban e terminat, PNL e acuzat oficial de fraudă fiscală!
  Ce legătură este între pariuri şi conducerea Băncii Naţionale a României?
  Cămătăria rezistă. 180 de firme au dat cu flit Băncii Naționale
  Tagurile:
  decizie, fiscalitate, PSD-ALDE

  Știrile Zilei