04:59 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă

  Premieră: Viorica Dăncilă s-a enervat și dat de pământ cu Raluca Turcan

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14739180

  ”Jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente - dumneavoastră și toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi”

  BUCUREȘTI, 20 dec, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cele mai vehemente discursuri de la Moțiune a fost al Ralicăi Turcan, șefa deputaților liberali. De fapt, agresivitatea este déjà o atitudine care o caracterizează pe deputata de Sibiu.

  De data aceasta însă, Viorica Dăncilă nu a mai suportat și, în discursul de final, a replicat dur, fără să aibă vreo notă scrisă în față!

  „Doamna Turcan, am văzut cât m-ați jignit în toate felurile”, a spus premierul. ”După părerea mea, jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente”, a pus-o la punct pe Turcan. ”Dumneavoastră și toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi”.

  Față de afirmațiile Ralucăi Turcan că ”românii sunt nemulțumiți”, say ”români cred…” etc, Viorica Dăncilă a replicat tăios.

  ”Ați vorbit în numele românilor, dar nu cred că aveți acest drept”, a săus premierul, arugumentând - ”Vreau să vă spun că nu mă afectează jignirile – românii au văzut, le-ați demonstrat că nu respectați pe nimeni, că numai ura vă ghidează acțiunile”.

  Iar în final, Dăncilă a și asigurat-o pe Turcan că merge mai departe, fără să ia în seamă atacurile, dându-I peste nas agresivei liberale ”Sunt destul de puternică să merg mai departe și vă asigur că aceasta moțiune nu va trece”.

  Tematic

  Iohannis greșește grav și ia o palmă dureroasă: e trimis ”să ia exemplu de la Dăncilă!”
  Omul lui Dăncilă îi liniștește pe bogați: "Nu e nicio prăbușire"
  Viorica Dăncilă a dat o lecție de comportament la Moțiune și a făcut praf Opoziția
  Tagurile:
  Raluca Turcan


  Știrile Zilei