11:54 24 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD16.69
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  1165120

  Una dintre cele mai importante figuri ale presei face un scurt comentariu despre ceea ce se va întâmpla foarte curând – și care vor fi urmările imediate

  BUCUREȘTI, 21 dec -Sputnik, Dragoș Dumitriu. Jurnalistul și analistul politic Sorin Roșca Stănescu este ferm convins – condamnarea lui Liviu Dragnea va fi anulată!

  Într-o intervenție la postul Antena 3, Sorin Roșca Stănescu a făcut o declarație tranșantă:

  ”Cu siguranță avocații lui Liviu Dragnea vor depune acțiunea de contestație în anulare la Curtea Supremă, iar condamnarea președintelui PSD va fi sigur-sigur anulată!”, apreciază Sorin Roșca Stănescu.

  Jurnalistul se referă la acțiunile de contestație în anulare declanșate după decizia CCR în legătură cu nelegalitatea completurilor de 5 judecători.

  Mai mult, Sorin Roșca Stănescu se gândește și la continuarea acestei anulări, în special la ceea ce va face Klaus Iohannis, care acum are grijă să menționeze permanent că Dragnea este ”infractorul”.

  ”Aștept să văd cum, după anulare, Iohannis nu va mai spune ”infractorul Dragnea”, ci ”domnul Liviu Dragnea, președinte al PSD și al Camerei Deputaților””, a comentat ironic Sorin Roșca Stănescu.

  Reamintim că ieri au fost eliberate trei personalități aflate în detenție, în baza unor condamnări decise de completele devenite între timp ilegale. După eliberarea miniștrilor Constantin Niță și Dan Șova, a campionului Rudel Obreja, a urmat decizia de eliberare a Alinei Bica, dar și a colaboratorului Elenei Udrea, Tudor Breazu.

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)

  Tematic

  Ludovic Orban, reacție vehementă după condamnarea lui Dragnea
  Condamnare Dragnea: Băsescu se face de râs, dar nu îi e rușine!
  Diferend major între Cristoiu și Roșca Stănescu după condamnarea lui Dragnea
  Prima declarație a lui Dragnea după condamnare - e identificat încă un inamic!
  Tagurile:
  achitare, perspectiva, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis

  Știrile Zilei