16:27 18 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.65
 • RUB0.28
 • RON4.18
 • UAH0.68
  Klaus Iohannis

  Iohannis, provocare deschisă pentru PSD – decizie incredibilă în cazul Olguței Vasilescu!

  © Photo: Facebook / Klaus Iohannis
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  230238

  Întrebarea este dacă liderii europeni sunt de acord cu o asemenea atitudine a președintelui – și dacă nu cumva chiar o încurajează?...

  BUCUREȘTI, 14 ian, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Declarație radicală a președintelui! Acum puțin timp, Klaus Iohannis a anunțat, cu o evidentă satisfacție, că va refuza din nou propunerile PSD pentru cele două ministere –Dezvoltare și Transporturi.

  ”Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni” a spus zâmbind larg Iohannis, ”Într-o zi, două vor fi finalizate documente şi reexaminate la Guvern”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

  Iohannis a expediat imediat întrebările presei despre motivele răspunsului negativ, spunând că motivele refuzului au fost invocate în scrisorile trimise deja premierului Viorica Dăncilă.

  ”Nu am primit niciun fel de alte propuneri şi discuţiile pe care le-am purtat nu au vizat alte propuneri”, a spus Iohannis.

  Mai mult, Iohannis a persiflat PSD, trimițându-i la lectura legii.

  ”Rezolvarea e foarte simplă”, a spus Iohannis, ”Partea guvernamentală să citească cu atenție legislația invocată de mine”.

  Ce propuneri ar accepta – din nou președintele intră în rolul ”șefului statului”, sintagmă care nu există ca atare… dar se vede că îi place!

  ”PSD nu are decât să vină cu niște propuneri care să mă convingă că ministerele vor fi conduse bine”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

  Pe scurt, Iohannis a lansat o nouă provocare la adresa PSD, știind că partidul majorita nu are ce să facă acum, în perioada președinției rotative. Dar, întrebarea este dacă liderii europeni sunt de acord cu o asemenea atitudine – și dacă nu cumva chiar o încurajează?...

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)


  Știrile Zilei