04:56 22 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Răzvan Savaliuc

  Savaliuc a descoperit fapta care îl poate termina pe Augustin Lazăr!

  © Photo: Facebook / Răzvan Savaliuc
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10667250

  ”Este semnătura lui Augustin Lazăr, nu semnează nimeni altcineva pentru Augustin Lazăr. Bineînțeles, mă aștept să spună că de vină e o grefieră”.

  BUCUREȘTI, 15 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Titlu bombă la sinteza zilei – ” Nucleara pentru Klaus Iohannis și Augustin Lazăr”, iar știrea este că Mihai Gâdea a prezentat ”dovada faptului că Augustin Lazăr ar fi semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis”.

  ”Este semnătura lui Augustin Lazăr, nu semnează nimeni altcineva pentru Augustin Lazăr”, a spus Mihai Gâdea. ”Dacă de acesta clasare s-ar fi ocupat un procuror de la Alba, dacă de aceasta clasare s-ar fi ocupat un subaltern al lui Augustin Lazăr, până la urmă importanța ar fi fost aceeași”.

  Într-adevăr, documentul prezentat de jurnalista Adina Anghelescu este o înștiințare adresată petentului, cunoscutul ziarist Marius Albin Marinescu – și în care acestuia i se aduce la cunoștință clasarea dosarului în care acesta făcuse o plângere contra lui Klaus Iohannis.

  Captură imagine, Antena 3
  Captură imagine, Antena 3

  Dar, elementul cheie și bomba care ar putea fi distrugătoare pentru Lazăr a descoperit-o Răzvan Savaliuc, care a mers pe firul afacerii și a discutat cu Marius Albin Marinescu – și nu este atât documentul prezentat, ci… parcursul legal al acestuia!

  ”Problema e mult mai gravă”, a spus Savaliuc, ”am vorbit cu jurnalistul Albin Marinescu și mi-a spus că NU a primit niciodată această adresă și că această adresă apare doar în actele parchetului, la mișto”.

  Ei bine, situația ar putea fi departe de ”la mișto” în această situație, pentru că necomunicarea soluției este o faptă gravă, de care Lazăr, care semnează într-adevăr documentul, ar fi responsabil!

  ”Bineînțeles, mă aștept ca domnul Augustin Lazăr să spună că de vină e o grefieră, care n-a comunicat soluția”, a comentat ironic Răzvan Savaliuc. ”De fapt, documentul nu a fost niciodată transmis”, consideră jurnalistul.

  Ei bine, dacă se poate dovedi acesta – dintr-o asemenea faptă, descoperită oarecum colateral față de firul investigației jurnalistice, poate rezulta căderea lui Lazăr și, mai departe, devoalarea unui mecanism prin care lui Iohannis i s-a netezit drumul prezidențial.

  ”De ce nu s-a trimis adresa?”, întreabă Răzvan Savaliuc și tot el răspunde – ”pentru ca nimeni să nu știe că s-a dat această clasare și pentru ca nimeni să nu poată să atace în instanță în 20 de zile soluția”.

  Să-l sunați pe domul Marinescu să vă confirme că nu a primit niciodată această adresă, a cerut jurnalistul – iar mărturia fondatorului publicației ”Justițiarul” ar putea fi devastatoare.

  E de văzut dacă procurorul general va avea o reacție la această nouă și concretă ”nucleară”.

  Tagurile:
  Semnătură, Răzvan Savaliuc, Augustin Lazăr


  Știrile Zilei