00:20 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Liviu Pleșoianu

  Liviu Pleșoianu, mesaj superb pentru Viorica Dăncilă

  © Photo: Facebook / Liviu Pleșoianu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6644183

  ”Habar nu aveam că a avut inima caldă a omului care NU VINDE copii, ci ADOPTĂ copii, a femeii minunate care îi oferă toată dragostea sa unui copil nenăscut din pântecele sale, dar renăscut din inima sa!”

  BUCUREȘTI, 22 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Aveam deja un motiv personal pentru a o prețui pe Viorica Dăncilă”, mărturisește deputatul PSD, referindu-se la ”un moment hotărâtor al luptei mele împotriva Noii Securități, pe vremea când încă nu era premier, ci europarlamentar - Viorica Dăncilă a avut curajul de a mă ajuta!”.

  Atunci, Liviu Pleșoianu ducea o bătălie cu Laura Kovesi, în condițiile în care puține voci din PSD aveau curajul să se facă auzite.

  ”Am avut astfel ocazia să o expun public pe cea mai sinistră ființă multimedaliată...”, spune Pleșoianu, cu o altă referire directă la sprijinul din SUA și UE de care beneficia Kovesi. ”Acela a fost momentul HOTĂRÂTOR pentru DECLINUL oribilei făpturi!”.

  Acum, când Viorica Dăncilă a fost atacată nu ca premier, ci ca om, ca mamă, Liviu Pleșoianu este gata să sară în ajutor: ”Eu NU uit asta și dacă cineva va dori vreodată să-i facă rău acestei femei cu suflet bun și spate drept, va trebui mai întâi să mă înfrunte!”

  Ajungând la atacul stupid, josnic, la care a fost supusă prima româncă premier, Liviu Pleșoianu spune că atrage un ”motiv în plus să o prețuiesc pe Viorica Dăncilă!”.

  ”Habar nu aveam că a avut inima caldă a omului care NU VINDE copii, ci ADOPTĂ copii, a femeii minunate care îi oferă toată dragostea sa unui copil nenăscut din pântecele sale, dar renăscut din inima sa!”, declară Liviu Pleșoianu.

  În privința celor care au dezvoltat materiale de presă în urma demersului pseudo-jurnalistic, Liviu Pleșoianu este și mai ferm:

  ”Cât despre #JAPIȚELE care își spun "jurnaliști" și care încearcă să acopere cu dejecțiile lor un suflet frumos, VĂ PROMIT că numele lor vor rămâne în gândurile mele atât cât mă va vrea pe-aici acest Pământ!”, declară Liviu Pleșoianu.

   Mi-e dragă Dăncilă pentru că a adoptat un copil și mi-e #SCÂRBĂ de voi, #JAPIȚELOR! – încheie Liviu Pleșoianu superbul său mesaj postat azi noapte pe Facebook.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu încheie anul în forță: așa ar trebui să gândească românii adevărați!
  Liviu Pleșoianu a primit o veste ciudată - și a trimis imediat un mesaj superb!
  Liviu Pleșoianu, replică zdrobitoare după ”solicitarea” lui Iohannis!
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Liviu Pleșoianu


  Știrile Zilei