21:30 14 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.59
 • RUB0.27
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Mircea Badea

  Mircea Badea, declarație totală despre Viorica Dăncilă: ”Vă garantez, vă dau scris!”

  © Photo: Facebook / Mircea Badea chiar el
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12806331

  O declarație spusă cu multă convingere de apreciatul teleast, care trebuie luată în calcul în contextul actual, în care analizele noastre o indică pe Viorica Dăncilă candidatul optim pentru alegerile prezidențiale

  BUCUREȘTI, 25 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Analiză originală și spontană, marca Mircea Badea, a situației politice, mai bine zis a variantelor legate de ce se va întâmpla cu guvernul – și cu diversele tentative de a provoca o cădere a actualului cabinet.

  ”Mie mi-e foarte clar că n-o să pice guvernul Dăncilă…”, a spus Mircea Badea, explicând și de ce – ”Pentru că am văzut-o pe doamna Dăncilă la ”Sinteza zilei”.

  Am urmărit-o la televizor, spune cunoscutul realizator, continuând cu o declarație șocantă pentru un sceptic de felul său:

  ”Am văzut-o că e stâncă, nene… Nu are lipsă de calciu, nu se impresionează, poa s-o atace ăștia până le vine rău, nu se mută un milimetru mai încolo, e de neclintit”, a declarat Mircea Badea.

  A reluat ideea, punând încă o dată accentul pe tăria premierului – ”Deci… e stâncă!”

  ”Nu o dă nimeni pe Dăncilă jos, asta vă garantez, vă dau scris, n-o dă NIMENI pe Dăncilă jos!”, a declarat Mircea Badea aseară, în emisiunea ”În gura presei”.

  Am reprodus această declarație, spusă cu multă convingere de apreciatul teleast, pentru că, în contextul actual, în care analizele noastre o indică pe Viorica Dăncilă candidatul optim pentru alegerile prezidențiale, o asemenea opinie trebuie luată în calcul. E vorba de unul dintre cei mai importanți și experimentați oameni din mass media – așa cum spuneam un sceptic, un nemulțumit, dar un tip cu o excelentă logică.

  Deci, chiar dacă intenția lui Mircea Badea nu a fost să susțină o eventuală desemnare a Vioricăi Dăncilă pentru cursa electorală supremă, consemnăm un nou punct în dreptul ”Omului Politic al Anului” – așa cum a desemnat-o Sputnik pe cea dintâi femeie prim ministru al României.

  Tagurile:
  Mircea Badea, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei