15:34 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Alice Draghici

  Celebra avocată Alice Drăghici a scos adevărul de la Toader – ce acte pregătește în secret

  © Photo: Facebook / Alice Draghici
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  71342

  Avocata are o temere – o altă decizie a Curții Constituționale,  asemănătoare celei pentru completele de cinci judecători, ”ar da totul peste cap”

  BUCUREȘTI, 29 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Avocata Alice Drăghici este nu doar o profesionistă a dreptului, ci și o prezență cu adevărat fermecătoare, de un rafinament aparte. Dezinvoltă, cu un limbaj ales dovedind cultură și o educație aleasă, frumoasa avocată este un interlocutor inteligent și abil, greu de combătut, dar mai ales în fața căruia e greu să păstrezi un secret.

  Se pare că același efect l-a avut asupra lui Tudorel Toader, astfel că până și cel mai apreciat ministru a cedat și i-a dezvăluit, în culisele unei emisiuni, deci în privat, ce planuri are – cu privire la câteva ordonanțe foarte importante.

  ”Ce mi-a șoptit și mie în pauza pe care ați făcut-o”, a dezvăluit Alice Drăghici în emisiunea lui Mihai Gâdea, ”are în proiect cele două ordonanțe care vor fi date săptămâna viitoare”.

  Din cele dezvăluite de ministru avocatei, e vorba de Ordonanța în legătură cu prelungirea termenului pentru introducerea contestațiilor în anulare, care e ”foarte importantă pentru cei care au fost judecați de completele de cinci judecători”, a explicat Alice Drăghici, dar și despre o alta care vizează o temă spinoasă:

  ”Ordonanța pentru transformarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție în Direcție” - a spus Alice Drăghici la ”Sinteza zilei”.

  Avocata are însă o temere – o altă decizie a CCR, care ar viza completele de trei judecători, ar ”da totul peste cap”.

  ”Îmi e groază, pentru că s-ar da totul peste cap dacă se va lua o decizie asemănătoare celei pentru completele de cinci judecători”, a spus Alice Drăghici, a consemnat DC News.

  Tematic

  Ziua neagră a lui Iohannis! Tudorel Toader îi dă MAT și îl ia peste picior!
  Toader s-a săturat, intervine ferm după crima care a îngrozit România!
  Toader, palmă pentru Iohannis – scoate în evidență ce nu spune președintele!
  Tudorel Toader anunță ”Ordonanța bombă”! Draftul e la Viorica Dăncilă!
  Toader, mutare care îl face pe Orban să tremure – ”E posibil să fie condamnat”!
  Tagurile:
  Toader Tudorel, unităţile spitaliceşti
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei