23:02 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Mihai Tudose

  Mihai Tudose, luat la mișto și făcut praf de Ciutacu și Pleșoianu

  © AFP 2019 / Stringer
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4118170

  ”Până atunci, se comportase ca un om - nu mă tăvăleam de admirație, dar nici nu leșinam de revoltă”, ”Mândru că NU a ajuns premier cu votul meu”

  BUCUREȘTI, 30 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Mișu de la Brăila a plecat din PSD și a intrat în Pro România – a scris Victor Ciutacu pe Facebook aseară, comentând plecarea lui Mihai Tudose din PSD. ”Pesediștii rămași vor spune că e un oportunist căruia partidul i-a dat tot (inclusiv funcția de premier) și care a plecat când a realizat că nu-l poate prelua”.

  Completarea finală ”nu-l poate prelua” e foarte interesantă, pentru că denunță o tentativă pusă la cale de controversatul fost premier, asociat cu serviciile secrete.

  ”Pontiștii vor zice că în PSD e irespirabil, că se guvernează prost și că fiecare lider încearcă să se salveze cumva pe cont propriu”, scrie Ciutacu, conchizând solomonic – ”Iar eu voi concluziona că și unii, și alții au perfectă dreptate”.

  Reamintim că Victor Ciutacu a fost unul dintre ziariștii care l-au susținut pe Tudose, cel puțin ca om, până la un punct, fapt care i-a fost amintit realizatorului emisiunii RTV „Punctul culminant”.

  ”Când l-au pus premier aveai o părere mai bună...”, a comentat Gabi Păsat.

  Victor Ciutacu a răspuns imediat, tot cu o replică tăioasă și plină de înțelesuri:

  ”Până atunci, se comportase ca un om - nu mă tăvăleam de admirație, dar nici nu leșinam de revoltă”, a scris Ciutacu.

  Pe de altă parte, o postare dură a publicat Liviu Pleșoianu care notează ”semnalmentele” biografice ale lui Tudose și ale lui Ponta, în context:

  ”#PrefațăColdea_PostfațăMaior, fost premier PSD, a plecat azi la #Finul_Sistemului, tot fost premier PSD (cel pentru care Maior e naș de două ori, iar Oprea o dată, cel care se mândrește că e consiliat de Ioan Rus și de fostul stăpân peste SIE Silviu Predoiu).

  De altfel, Pleșoianu e unul dintre cei care s-au opus public la votul pentru nominalizarea lui Tudose ca premier.

  ”#Mândru că nu l-am votat pe Tudose în Parlament, că NU a ajuns premier cu votul meu și că am SPUS PUBLIC la acea vreme asta!”, a scris Liviu Pleșoianu.

  Deputatul PSD atrage atenția și asupra semnalelor de alarmă pe care le-a dat, dar nu a fost ascultat. ”De m-ar fi ascultat cineva atunci, bine ar fi fost”.

  ”De m-ar fi ascultat cineva când vorbeam despre Grindeanu, bine ar fi fost... De m-ar fi ascultat cineva în decembrie 2016, când spuneam că, nesuspendat, Werner se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră în țara asta, bine ar fi fost!”, a scris Liviu Pleșoianu.

  Poate de acum înainte – este speranța cu care Pleșoianu își încheie mesajul.

  Ultimul cuvânt îl are Victor Ciutacu, printr-un printscreen ironic după B1TV, din burtiera căruia poate reieși o aluzie la figura lui Tudose – și la presupusa lui pasiune bahică.

  Captură ecran B1 TV
  © Photo :
  Captură ecran B1 TV
  Tagurile:
  Victor Ciutacu, Liviu Pleșoianu, Victor Ponta, Mihai Tudose


  Știrile Zilei