17:09 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Gabriela Firea

  De necrezut: Bătaie în Primăria Capitalei între doi demnitari – Poliția chemată!

  © Photo: Facebook / Gabriela Firea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  28920

  Lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei, este posibil să avem de-a face cu o provocare a lui Bădulescu, personaj care a uimit prin declarațiile sale scandaloase.

  BUCUREȘTI, 31 ian - Sputnik, Evan Răutu. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, ar fi fost protagoniştii unui scandal, transmite Mediafax.

  Bomba anului: Declarații șoc și scandal monstru! Destabilizarea României, un scop evident! >>>

  Sursa citată afirmă că ”s-a lăsat şi cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei”, iar pentru aplanarea conflictului ar intervenit agenţii Poliţiei Locale.

  ”Poliţia Locală a fost chemată să aplaneze conflictul care a izbucnit între cei doi. În momentul în care jurnalistul MEDIAFAX a ajuns la faţa locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, striga către primarul Sectorului 6: „Tu ai dat primul!” ”, transmite Mediafax

  Sursa citată comentează că incidentul ar fi survenit pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD lui Bădulescu.

  ”Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei”, scrie Mediafax, care precizează că ulterior, cei doi s-au retras în biroul PSD din cadrul Primăriei - acolo ar fi avut loc și incidentul.

  Până la ora actuală niciunul dintre cei doi nu a confirmat incidentul  - și nici poliția locală nu a dat date.

  Reamintim că viceprimarul Bădulescu a generat un uriaș scandal, declarând că ar fi dar mărturii mincinoase în  ancheta privind protestul din 10 august 2018 pentru a apăra partidul și mai mulți lideri.

  În acest context, este posibil să avem de-a face cu o provocare a lui Bădulescu, personaj care a uimit prin declarațiile sale scandaloase.

  Tagurile:
  Bucureşti, Primărie, Bătaie
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei