14:23 18 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Gabriela Firea şi Sorina Pintea

  Ofiţer de informaţii: scandalul apei- „psihoză indusă de această luptă din interiorul PSD”

  © Photo: Facebook / Gabriela Firea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  54511

  Silvian Ionescu spune că Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a creat o panică fără să aibă argumente solide şi că totul face parte dintr-un joc politic.

  BUCUREŞTI, 1 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Scandalul apei din Bucureşti continuă să stârnească reacţii, mai ales după intervenţiile prea puţin inspirate ale ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, care le-a recomandat locuitorilor Capitalei să evite, pe cât posibil, consumul de apă de la robinet.

  Fost şef al Gărzii de Mediu, dar şi fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe, Silvian Ionescu a comentat situaţia. El a precizat, pentru Sputnik, că panica este cel mai mare duşman al unei comunităţi mari şi că Pintea, în calitate de ministru al Sănătăţii, nu poate spune că a recomandat.

  „Când faci afirmaţii, ai cel mai solide argumente”, a explicat Silvian Ionescu, adăugând că Pintea a creat panică fără să aibă argumente solide.

  Şi totuşi, ce motiv a avut Pintea să provoace panică?

  „E o psihoză indusă de această luptă din interiorul PSD”, a adăugat Ionescu.

  În urmă cu scurt timp, fostul ofiţer DIE postase pe Facebook un comentariu extrem de interesant în care preciza că Pintea a căzut la mijloc în războiul dintre primarul general al municipiului Bucureşti Gabriela Firea şi liderul PSSD Liviu Dragnea.

  „În dorința lui diabolică de a o pune la colț pe Fierea, Daddy a bagat-o la înaintare pe Pintea, cu apa. Pintea n-are MINTE politică și după ce a priceput ce NENOROCIRE a făcut, acum dă înapoi, doar " a recomandat", a scris Silvian Ionescu

  Acesta a adăugat că „una ca Firea” nu e de apărat, însă, dacă Pintea era de bună credinţă, „aşa cum bate acum în retragere, de ce nu a discutat cu primarul general înainte de a detona bomba cu apă contaminată cu clor?”

  Tagurile:
  PSD, Sorina Pintea, Gabriela Firea, Bucuresti, robinet, apa


  Știrile Zilei