21:30 12 August 2020
În direct
 • EUR19.51
 • USD16.55
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  47972

  Anunţul a fost făcut astăzi de liderul social democrat care le-a cerut premierului şi ministrului de Finanţe să analizeze sumele alocate în proiectul de buget.

  BUCUREŞTI, 3 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a făcut, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional o declaraţie bombă.

  Acesta a declarat că i-a rugat pe Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, şi pe premierul Viorica Dăncilă să analizeze sumele alocate serviciilor secrete şi a explicat că este de părere că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, spre exemplu.

  Dragnea a explicat că se gândeşte că, spre exemplu, un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională, alături de un program pentru diabet.

  "Şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament cu amendamente", a spus Dragnea, potrivit agerpres.ro

  Mai mult, Dragnea a precizat, întrebat dacă va mai cere un nou aviz la CSAT, că „parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

  Tematic

  Celebru analist: ”Curând, Iohannis îl va numi pe Dragnea ”Domnul”, nu ”Infractorul”!”
  Dezvăluire șoc: Campanie plătită contra lui Liviu Dragnea… în Franța!
  Concluzie fermă: “Dragnea a scăpat de pușcărie” – explicație surprinzătoare
  Mesajele zilei: Iohannis vrea un "stat al legii", Dragnea - ”curaj național în politică”
  Dragnea, anunț surpriză: Guvernul cedează ”pâinea și cuțitul, cerem doar responsabilitate”
  Tagurile:
  SIE, SRI, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei