20:36 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  121590

  ”Dacă așteptăm în Parlament să se întâmple... este foarte greu”. Fostul ministru al Muncii pune punctul pe ”i” – îi atrage atenția lui Tudorel Toader asupra a ceea ce s-a petrecut cu alte legi importante

  BUCUREȘTI, 7 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ediție spectaculoasă a emisiunii ”România9” – ce de fiecare dată când e invitată Lia Olguța Vasilescu. Printre alte subiecte, vulcanica politiciană a vorbit de situația legilor Justiției, mai precis de prestația fostului său coleg din Guvern, Tudorel Toader, ministrul Justiției.

  ”Tudorel Toader este un profesor foarte bun, un ministru foarte bun, dar care, din punctul meu de vedere, se mișcă prea încet”, a declarat, tranșant, Oana Vasilescu.

  Senatorul PSD a și argumentat imediat declarația sa destul de dură și interpretabilă despre valorosul ministru.

  ”Ar fi trebuit să avem ordonanțele de urgență pe Codurile penale până acum, în condițiile în care Curtea Constituțională a decis că anumite articole sunt constituționale”, a explicat Lia Olguţa Vasilescu.

  Mai mult, fostul ministru al Muncii face apel la propria sa experiență, cu evoluția lentă a procesului legislativ din Parlament, cu atacurile la CCR...

  ”Dacă așteptăm în Parlament să se întâmple... este foarte greu”, a spus Oana Vasilescu. ”Aduceți-vă aminte că noi am introdus Codurile în 2017 - atac la Curte din partea liberalilor, apoi întoarse de Iohannis”, a declarat politiciana social democrată în emisiunea lui Ionuț Cristache, la TVR1.

  Iar concluzia față de cele spuse, adresată și telespectatorilor dar ministrului Toader e simplă și concisă: ”Haideți să fim serioși”, a conchis Lia Olguța Vasilescu.

  Tematic

  Veste mare anunțată de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda!
  Olguţa Vasilescu, veste cumplită pentru români: „Situaţia este foarte dificilă”
  Olguța Vasilescu punctează în noul scandal creat de liberali
  Iohannis, provocare deschisă pentru PSD – decizie incredibilă în cazul Olguței Vasilescu!
  Tagurile:
  Olguța Vasilescu, Toader Tudorel

  Știrile Zilei