06:03 21 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Dragne

  PSD s-a săturat, îl face praf de Iohannis și atacă puternic serviciile!

  © REUTERS / Inquam Photos/Octav Ganea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  1370150

  Mesaj mai dur decât de obicei transmis de PSD, în care scoate la iveală și chestiuni interesante legate de serviciile secrete

  BUCUREȘTI, 12 feb, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Partidului Social Democrat se pare că s-a săturat de criticile și atacurile președintelui Iohannis. După criticile dure la bugetul pe 2019, PSD a transmis un mesaj dur, pe care l-a intitulat ”Iohannis beţe-n roate”.

  ”Iohannis dovedește din nou că nu înțelege nimic din economie și că singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete”, scrie PSD, care completează și mai dur: ”Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale”.

  Iar PSD nu se oprește aici! Pentru PSD, serviciile folosesc ”practici  nesănătoase”!

  ”În loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România”, scriu cel de la PSD.

  Pe de altă parte, PSD atrage atenția că președintele critică o ”suplimentări” propuse chiar de… PNL, adică de partidul său!

  ”Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat... mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale”.

  Și, în fine, PSD îl atinge la punctul sensibil pe Iohannis – ”a fost primar, dar nu înțelege nimic”.

  ”Deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale”, consideră PSD. ”Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus”, explică ironic PSD.

  Iar mesajul final cadrează cu titlul: ”Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”, scrie PSD pe pagina de Facebook.

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)


  Știrile Zilei