04:06 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (200)
  5823201

  Puternica organizație de la Dolj, care avea repartizat un minister prin Oana Vasilescu, nu poate rămâne, teoretic, fără un post în Guvern, mai ales în contextul frământărilor din PSD.

  BUCUREȘTI, 13 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri seară, cunoscuta agenție ”Știri pe surse” dădea mai multe variante pentru noua propunere a PSD la Ministerul Dezvoltării:

  Felix Stroe (Constanța) - lider județean, fost ministru al Transporturilor

  Gheorghe Șimon (Maramureș) - fost ministru al Economiei

  Marcel Ciolacu (Buzău) - lider județean, fost vicepremier

  Mihai Weber (Gorj) – deputat, Comisia SIE

  Laura Moagher (Prahova) – deputat

  Dar, surse Sputnik, dar și alte câteva persoane din anturajul PSD, vorbesc de o mutare bombă – care ar fi un adevărat șoc pentru scena politică și mai ales pentru Iohannis.

  Este vorba de o rocadă ”în familie”: senatorul Claudiu Manda, actualul șef al Comisiei de supraveghere a activității SRI ar urma să fie propus la Ministerul Dezvoltării și vicepremier, în timp ce viitoarea sa soție, Lia Olguța Vasilescu, deputat, ar urma să preia conducerea respectivei Comisii (unică – Senat – Cameră).

  Cert este că puternica organizație de la Dolj, care avea repartizat un minister prin Oana Vasilescu, nu poate rămâne, teoretic, fără un post în Guvern. Mai ales în contextul frământărilor din PSD.

  Deci, un argument ca informația ”rocada în familie” să se adeverească!

  Тема:
  Klaus Iohannis (200)
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Lia Olguţa Vasilescu

  Știrile Zilei