13:31 30 Martie 2020
În direct
 • EUR19.91
 • USD18.09
 • RUB0.23
 • RON4.12
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (60)
  58350

  Elena Udrea a lansat un nou atac la adresa Laurei Kovesi: „Şi ea ar trebui să primească minim 6 ani de puşcărie”.

  BUCUREȘTI, 18 feb - Sputnik. Fostul ministru român al Turismului, Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute", susţine că dacă ea a fost găsită vinovată şi condamnată având în vedere că "Lucian Bute nu a boxat pentru Udrea", atunci acelaşi lucru ar trebui să i se întâmple şi Laurei Kovesi.

  „Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenta lui la acea Gală de box, cunoscută ca Gala Bute. Singurul câștig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aș fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aș fi făcut-o... Si am fost condamnata 6 ani cu executare pentru asta si s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte și domnul judecător Ionuț Matei) și confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma plătita de Ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!!”, a scris, evident revoltată, Elena Undrea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Subliniind apoi că „dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcărie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiță...”.

  Udrea a mai scris că ar fi fost înclinată să îi ia apărarea dacă nu ar fi trecut și ea printr-un caz similar.

  „Apărătorii dânsei în special, susțin că nu este grav și nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiță să plătească un avion privat cu care să îl aducă în țară pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. Aș fi fost înclinată să îi iau apărarea și să spun și eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în țara lui, unde milioane de români își doreau să îl vadă boxând și nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România”, a completat fostul ministru al Turismului. 

  Тема:
  Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (60)

  Tematic

  Jurnalist american: „Kovesi primeşte înapoi pentru ce a făcut! Şi a făcut multe!”
  Două contra una: Olguța și Elena Udrea s-au prins – iată ce o poate înfunda pe Kovesi!
  Kovesi a ajuns la audieri - „s-a prezentat ca orice penal”
  Kovesi a ieșit – la ce la tertipuri a recurs pentru a scăpa!
  Ultima oră: Înfrângere majoră pentru Kovesi - i-ar putea da planul peste cap!
  Tagurile:
  Laura Codruţa Kovesi, Elena Udrea


  Știrile Zilei