00:19 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.26
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Nicolae Dobrovici Bacalbasa

  Deputatul Bacalbaşa, gest epocal de la tribuna Parlamentului – acuzaţii de impotenţă

  © Photo: Facebook / Nicolae Dobrovici Bacalbasa
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  96090

  Deputatul Partidului Social Democrat a început să se strâmbe în timp ce deputatul liberal Florin Roman critica de la microfonul plenului Camerei puterea fiindcă se opune majorării alocaţiilor pentru copii.

  BUCUREŞTI, 18 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. După ce timpul acordat intervenției de la tribuna Parlamentului s-a epuizat pentru deputatul PNL Florin Roman, care a început să îl acuze pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de la microfon, că fură de la copii, deputatul Nicolae Bacalbaşa a făcut show.

  Roman i-a acuzat pe cei din majoritatea parlamentară că nu au tratat “cu maximă seriozitate” amendamentele propuse de Opoziţie la proiectul bugetului de stat.

  Deputatul PSD Florin Iordache, preşedintele de şedinţă, i-a tăiat microfonul de mai multe ori, mai ales după ce acesta încerca să spună până la capăt fraza „Cât de cinic poţi să fii, ca să furi de la copii!”

  La un moment dat, după un astfel de moment, lângă deputatul PNL a venit și parlamentarul PSD Nicolae Bacalbașa, a făcut un gest epocal, așteptând la câțiva centimetri distanță de acesta, să preia microfonul. 

  Lucrurile nu s-au oprit aici, fiindcă, după ce liberalul a plecat în banca sa, Bacalbaşa a făcut o declaraţie în stilul său.

  ”Vreau să arat că impotența, când se manifestă, se manifestă la modul grotesc. Și am văzut-o. Colegul a cerut mai înainte cuvântul pentru o problemă personală și are într-adevăr grave probleme personale, pe care eu le-am depistat când a început așa zisa grevă a foamei. Continuă”, a precizat Bacalbaşa.

  Tematic

  Doctorul Bacalbașa revine, spectacol total: despre Iohannis și… episodul Hitler!
  Celebrul medic Bacalbașa face praf UE – idei curajoase, care au pus pe jar presa aservită!
  Tagurile:
  Parlament, Nicolae Bacalbaşa
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei