10:49 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Liviu Dragnea

  Liviu Dragnea - mesaj suveranist superb, de ultimă oră!

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5165192

  Liviu Dragnea a publicat un mesaj superb, cu conotații evidente, în contextul în care PSD-ului i se fac propuneri din partea grupării lui Matteo Salvini pentru a se apropia de suveraniștii europeni

  BUCUREȘTI, 19 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, președintele PSD a transmis un mesaj superb, cu sens identitar și conotații suveraniste clare. Mesajul este ocazionat de ”Ziua Brâncuși”, dar accentele sunt evidente.

  ”Opera lui Brâncuși stă mărturie că identitatea românească este solidă și își are locul său într-un univers caracterizat de diversitate culturală”, a scris Liciu Dragnea. ”Constantin Brâncuși, un vizionar ale cărui lucrări sunt printre cele mai valoroase din lume, este un simbol al românismului. Arta sa va dăinui peste veacuri”.

  Reamintim că Sputnik a publicat în premieră informația conform căreia PSD-ului i se fac propuneri din partea grupării lui Matteo Salvini pentru a se apropia de suveraniștii europeni – în condițiile în care socialiștii europeni ai lui Timmermans nu fac decât să se disocieze de PSD.

  În același timp, în România a apărut un puternic grup suveranist asociat cu manifestările lui Salvini – grup constituit în jurul cunoscutului avocat Dan Chitic și susținut de mișcarea ”România 3.0”, creată de colonelul de intelligence Daniel Dragomir.

  Astăzi, 19 februarie în România se serbează ”Ziua Brâncuşi”, declarată, în noiembrie 2015, ca sărbătoare naţională. 

  Constantin Brâncuşi s-a născut pe 19 februarie 1876, în comuna Hobiţa, din judeţul Gorj, şi trecut la cele veșnice pe 16 martie 1957, la Paris, în Franţa.

  ”#DeZiuaLuiBrancusi”, încheie Dragnea mesajul său

  Tagurile:
  suveranist, Mesaj, Matteo Salvini, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei