14:25 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Claudia Țapardel, deputat european PSD

  Europarlamentar român: Comisia Europeană intervine în treburile interne ale României

  © Photo: Claudia Țapardel
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  46790

  Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel spune, însă, că reprezentanții Comisiei Europene sunt dezinformați și susține că gestul lor, de a se amesteca în treburile interne ale statului nostru, este foarte grav.

  BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Comisia Europeană a lansat un nou apel la adresa Guvernului României. Prin intermediul purtătorului de cuvânt a anunțat că va cere explicații privind modificările recente introduse de Ordonanța de Urgență pe Legile Justiției.

  Pe de altă parte, Claudia Țapardel, europarlamentar PSD, spune că reprezentanții CE sunt ”sub efectul manipulărilor grosolane și al proastei informări” referitor la ceea ce se petrece în România.

  „Altfel nu îmi explic noul atac venit de la Bruxelles, dar şi tonul imperativ folosit de purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene. Din nou este foarte grav ceea ce se întâmplă, pentru că în loc să se informeze corect şi la prima mână asupra lucrurilor pozitive generate de Ordonanţa de Urgenţă, Comisia Europeană intervine încă o dată în treburile interne ale statului roman”, a explicat Țapardel, potrivit stiripesurse.ro

  Europarlamentarul a subliniat că rolul Comisiei este altul și că atunci când reprezentanții Executivului European doresc să aibă o poziție cu privire la o măsură decisă la București ar trebui să fie mult mai informați și să aibă o cumunicare direct cu reprezentanții Guvernului României, nu să se lase manipulați de cei ”care au interese în a lovi Statul Român”.

  În această ultimă categorie, europarlamentarul i-a inclus pe ”dezinformatorii de serviciu Macovei, Preda și Mureșan”.

  Tematic

  Corina Crețu atacă Guvernul României. "Să acuze Comisia Europeană după ce... "
  Ultima oră: Comisia Europeană lovește în Dolar - recomandări țărilor membre UE
  Comisia Europeană - Măsuri de Protecție la importurile de oțel din cauza tarifelor SUA
  Comisia Europeană a publicat proiectul de Acord pe Brexit
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei