05:54 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Klaus Iohannis

  Bomba serii: Iohannis s-a dat bătut, a semnat decretul mult-aşteptat

  © Photo : Privesc.eu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  79030

  Klaus Iohannis a semnat, joi, într-un final, decretele de numire în funcţii de miniştri pe Daniel Suciu și Răzvan Cuc.

  BUCUREŞTI, 21 feb - Sputnik. Începând cu noaptea trecută, două ministere-cheie au rămas ”descoperite”. S-au încheiat cele 45 de zile de interimat la Ministerul Transporturilor și despre cel al Dezvoltării.

  Astfel, toate plățile erau blocate, atât cele la achizițiile foarte mici, cât și despre plățile la diferite proiecte, salarii sau investiții.

  Şi mai grav este că ședința de Guvern nu putea fi convocată pentru că nu existau nici miniștri interimari.

  Klaus Iohannis a semnat, joi, într-un final, decretele de numire în funcţii de miniştri pe Daniel Suciu și Răzvan Cuc, deblocând astfel activitatea Guvernului şi cedând PSD, după o perioadă destul de îndelungată, în care a respins mai multe candidaturi.

  „Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice; Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, transmite Administrația Prezidențială.

  Aceste două candidaturi au fost aprobate de executivul PSD la o şedinţă de marţi şi prezentate apoi preşedintelui României.

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)
  Tagurile:
  Decret, Miniştri, Guvern, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei