14:25 29 Martie 2020
În direct
 • EUR19.78
 • USD18.04
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12051193

  Cântărețul a făcut un apel pe Facebook prin care a îndemnat oamenii să iasă în stradă, însă rezultatul a fost mai mult decât dezamăgitor.

  BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Tudor Chirilă a anunțat că în această seară va ieși să protesteze împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, chiar dacă va fi singur.

  Bomba serii: Iohannis s-a dat bătut, a semnat decretul mult-aşteptat >>>

  ”Iar eu am să ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce țara mea, nu țara lui”, a scris Chirilă. 

  Se pare că artistul a avut ”gura aurită” pentru că, în această seară, în jurul orei 18.00, în Piața Victoriei se aflau cam zece oameni, printre care și el.

  Chirilă a transmis live din piață, supărat că lumea nu mai iese în stradă.

  ”Nu suntem foarte mulți. Este ca și cum am fi singuri, dar de fapt nu suntem singuri. Cred că oamenii s-au resemnat pentru că au pierdut șirul acestui serial foarte prost care se întâmplă de aproape doi ani. Mereu m-am întrebat de ce nu mai iese lumea în stradă”, a spus Tudor Chirilă. 

  Artistul nu este la prima ”încercare” de acest gen. Adică nu este pentru prima data când Chirilă se află aproape singur în Piața Victoriei.

  Menționăm că la protestul din 17 decembrie 2018 au participat doar trei oameni care au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, printre ei aflându-se şi artistul. Acesta a părut dezamăgit și atunci de numărul oamenilor din stradă, cetățeni care lipseau cu desăvârșire, deși pe Facebook anunțaseră că vin la protest.

  Se pare că lumea nu mai răspunde deloc apelurilor lui Chirilă la proteste. Dar, după cum se vede, omul e ambițios și nu se lasă doborât de lipsa de reacție a cetățenilor…

  Tagurile:
  Piața Victoriei, protest, Tudor Chirilă


  Știrile Zilei