14:31 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Klaus Iohannis

  Atac dur de la Bruxelles pentru Iohannis: Este nebunie curată ceea ce face preşedintele

  © Facebook / Claudiu Pândaru
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (194)
  2190132

  „Este nebunie curată ceea ce face preşedintele României, care nu realizează că tocmai aruncă ţara în haos”, a declarat europarlamentarul român Claudia Țapardel, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

  BUCUREȘTI, 22 feb - Sputnik. După ce președintele României, Klaus Iohannis, a adus astăzi critici dure la adresa PSD-ului și a respins Bugetul pentru 2019, sesizând Curtea Constituțională, mai mulți politicieni au venit cu replici argumentate.

  Europarlamentarul Claudia Țapardel spune că prin această sesizare, preşedintele Klaus Iohannis aruncă ţara în aer.

  „Este nebunie curată ceea ce face preşedintele României, care nu realizează că tocmai aruncă ţara în haos. După ce a a blocat în mod cinic şi fără explicaţii clare numirea unor miniştri, Iohannis deschide un nou front de bătălie politică şi blochează intrarea în vigoare a Legii bugetului. Este greu să mai găseşti explicaţii pentru gesturile şefului statului, dar este clar că Iohannis este conștient că pierde teren şi acționează fără niciun control şi în mod iresponsabil, românii fiind victime colaterale în acest război absurd împotriva guvernării PSD-ALDE”, a scris deputatul european pe Facebook.

  Țapardel l-a mai acuzat că face campanie electorală de la tribuna Președintelui României.

  „​Aflat la pupitrul Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis s-a comportat ca un candidat care mai vrea un mandat la Palatul Cotroceni, deşi timp de 5 ani nu a reuşit să iasă în evidenţă decât prin scandal, dezbinare politică şi blocaj insituţional. Într-un mesaj de campanie electorală, Klaus Iohannis a amestecat cifrele bugetare cu deciziile legate de justiţie, pentru ca în final să anunţe că blochează practic şi majorarea alocaţiilor pentru copii”.

  De asemenea, europarlamentarul român a insinuat că Iohannis încalcă Constituția.

  „Nu cred că pentru Klaus Iohannis mai există vreo legătură între modul în care acționează şi prevederile constituționale legate de funcția de președinte al României. Tot ce face şi tot ce spune actualul şef al statului dovedeşte dispreţ total la adresa românilor”. 

  Тема:
  Klaus Iohannis (194)

  Tematic

  Iohannis, atacuri masive la adresa PSD: Voi sesiza CCR pe bugetul pentru 2019
  Tăriceanu îi dă replică lui Iohannis: Gestul președintelui este total inoportun
  Buzatu, PSD Vaslui, atac nimicitor la Iohannis – ”are impresia că ne poate prosti pe toți”
  Sorina Pintea îl aduce pe Iohannis la realitate – ”cred că a greșit”
  Tagurile:
  Klaus Iohannis
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei