19:31 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Bogdan Rareș

  Umilință totală pentru Rareș Bogdan – s-a aflat totul! Mai intră în politică?

  © Photo: Facebook / Bogdan Rareș
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8328121

  Scriitoarea Angela Tocilă susține că scandalul dintre realizatorul de televiziune și Cozmin Gușă a fost doar unul de fațadă, menit să fie utilizat pentru candidatura lui Rareș Bogdan.

  BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Scandalul de acum câteva luni dintre Rareș Bogdan și patronul Realitatea tv, Cozmin Gușă, pare să își dezvăluie acum dedesubturile.

  Scriitoarea Angela Tocilă a explicat, într-o postare de pe blogul personal, la ce a folosit tot acel scandal care a ridicat audiențele postului de televiziune.

  ”Dacă e adevărat că zeul Rareș Bogdan candidează în cap de listă la europarlamentare din partea PNL, cam cât credeți c-a fost o scenetă de teatru între el și Gușă și cât realitate?”, a scris Tocilă.

  Aceasta se întreabă dacă dorește a fost cu adevărat o victimă colaterală, fiind sacrificat ca un miel de Paști sau, dimpotrivă, dacă nu cumva a participat, în cunoștință de cauză, făcându-și astfel, debutul în teatru.

  ”Rareș voia europarlamentar iar un scandal îi prindea numai bine; Gușă voia pe sticlă, pentru că-i place să se audă vorbind și pentru că e vacant locul lui DD in direct. Situație win-win. Ați văzut că nici măcar nu s-au scuipat, și asta trebuia să ne fi dat de gândit la vremea aceea...”, a încheiat Angela Tocilă.

  Menționăm că, deși deocamdată nu a fost anunțată, oficial, candidatura realizatorului TV Rareș Bogdan la europarlamentare din partea Partidului Național Liberal, surse politice dau ca sigur faptul că acesta ar urma să deschidă lista pentru aceste alegeri.

  Trebuie remarcat faptul că scriitoarea Angela Tocilă nu se ferește să pună degetul pe rană, chiar dacă asta, cel puțin la nivel de imagine nu are cum să ”îi cadă” deloc bine lui Rareș Bogdan care vede cum întregul scenario al scandalului de la Realitatea TV de anul trecut este dezvolat…

  Toate acestea ar echivala cu o umilinţă pentru mândrul Rareş Bogdan, care si-ar putea pierde din admiratori dacă apar dovezi că Tocilă are dreptate.

  Tematic

  "SRI sau SIE, nu eram rușinat de asta" - etapa 2, meciul Rareș Bogdan - Voiculescu
  Rareș Bogdan turbează: "Se închide Realitatea Tv" - vine cu un mesaj din SUA
  Bomba zilei: oamenii lui Rareș Bogdan își fac partid! Acuzație surpriză pentru Iohannis!
  Disperare în Opoziție – Rareș Bogdan, propus ca soluție pentru ”cap de listă”
  Tagurile:
  umilințe, politică, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei