14:24 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Monica Macovei

  Europarlamentar PSD, dezvăluiri despre ”jocurile” lui Macovei din PE

  © Photo: Facebook / Monica Macovei
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  65490

  Doru Frunzulică spune că aceasta este foarte eficientă în denigrarea României și că nu mai are ce să caute în Parlamentul European.

  BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Europarlamentarul social democrat Doru Frunzulică a fost întrebat dacă ar fi o idee bună să i se propună Monicăi Macovei ca la următoarele alegeri europarlamentare să fie pe listele PSD.

  ”Doamne ferește! Dânsa este foarte eficientă în a-și denigra țara, România. Doamna Macovei nu cred că mai are ce căuta în Parlamentul European”, a răspuns europarlamentarul Partidului Social Democrat, Doru Frunzulică, potrivit dcnews.ro

  Sursa citată a explicat că Monica Macovei vorbește în Parlamentul European fără să cunoască subiectul.

  În acest sens, europarlamentarul a dat ca exemplu momentul votului pe rezoluția privind statul de drept din România, în care a fost condamnată interveția ”violentă și disproporționată a poliției în timpul protestelor de la București din august 2018”.

  Rezoluția a fost adoptată, în plenul de la Strasbourg.

  „Bla bla bla, credeți-mă. Nu cunoaște subiectul. Să vă dau un exemplu: rezoluția pe România. Grupul Conservator, la care când e membră, când nu e membră, l-a invitat pe Victor Ponta la o conferință la Bruxelles (n.r. era vorba de invitația fostului prim-ministru Victor Ponta la summitul Alianţei din 22 martie 2018 de la Bruxelles). A doua zi, doamna Macovei și-a dat demisia. Demisia! După, a treia zi, era membră din nou. Grupul Conservator a votat în majoritatea lui, 49 din câte știu eu, împotriva rezoluției. Au fost doar 11, printre care și doamna Macovei, care au votat pentru”, a declarat Doru Frunzulică.

  Acesta a adăugat că a mers și a întrebat-o pe o deputată dacă știe despre ce vorba în această rezoluție.

  Răspunsul primit este halucinant. Frunzulică spune că interlocutoarea i-a mărturisit că nu cunoaște subiectul și că a votat ”pentru” la rugămintea Monicăi Macovei.

  Frunzulică spune că românii și-au dat seama că singurii europarlamentari care le apără și promovează interesele sunt social-democrații și că nu s-a întâmplat în nici un alt stat, membru al Uniunii Europene, ca parlamentarii țării respective să voteze pentru o rezoluție care era negative propriului stat.

  Tematic

  Viorica Dăncilă o desființează pe Macovei! Surpriză însă - iată cine a promovat-o!...
  Şocant! Monica Macovei și Siegfiried Mureșan, „români sub steag străin”
  Monica Macovei, demisie de ultimă oră!
  Ce spunea Soros despre Monica Macovei, Renate Weber şi Cristian Preda
  Adrian Năstase o face praf pe Macovei – și demască sistemul din care face parte!
  Tagurile:
  PSD, Parlamentul European, Monica Macovei
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei